Jennifer Aydin 'marrë shtëpinë e pishinës nga bashkëshorti Bill'

Klea

Jennifer Aydin ‘marrë shtëpinë e pishinës nga bashkëshorti Bill’

e Jennifer Aydin shtëpia e pishinës ka fituar reputacionin e saj në Real Housewives të New Jersey. Ishte versioni luksoz i një shpelle njeriu që Bill Aydin do të përdoret rregullisht. Kur Margaret Josephs tregoi lidhjen e Bill-it në sezonin 12, shtëpia e pishinës u bë sinonim i lëndimit të Jennifer-it dhe një martesë e tensionuar.

Epo, shtëpia e pishinës ka një banor të ri. Dhe Bill dhe Jennifer po shijojnë një dinamikë të re në martesën e tyre. Me mirësjellje të një kohe të vogël private në bazën në pasurinë e tyre.

“Ditët e ankesave kanë mbaruar”

Jennifer shpërtheu për hapësirën e saj të re të ftohtë ekskluzivisht për Us Weekly në MTV Video Music Awards 2023.

“Unë kam marrë përsipër. Është shtëpia ime e pishinës. Është pishina juaj? Është shtëpia ime e pishinës. Unë jam gjithmonë atje. Bëj telefonatat e mia atje vonë natën dhe në fakt është si largimi ynë i vogël nga shtëpia, “shpjegoi Jennifer.

Ajo vazhdoi, “Kështu që ai hyn atje, unë do të kap gjërat e mia. Ai është duke bërë punë kompjuterike. Jemi plotësisht vetëm dhe askush nuk vrapon. Kështu që ka qenë shumë mirë.”

Jo vetëm që bashkëjetesa e tyre në shtëpinë e pishinës ka qenë “e shkëlqyer”, “ditët e ankimit të Jennifer kanë mbaruar”.

Ndoshta terapia në çift ka funksionuar. Bill ishte më pak se entuziast për terapinë ndërsa filmonin sesionin e tyre për Sezonin 13.

Një pikë e rëndësishme e komunikimit është se Jennifer arriti të kuptojë se Bill gravitimi në shtëpinë e pishinës nuk ishte asgjë personale.

“Ai më shpjegoi shtëpinë e pishinës”, tha ajo më herët gjatë verës. Ai tha, ‘Shiko, Jen, unë jam gjithë ditën me pacientë. Unë jam në, në, në. Kur hyj në shtëpi, e di që je ti, ka një dado, është babai yt, janë katër fëmijë, tani është një qen. Më duhet të relaksohem pak.’ Dhe më duhet të them, e kam përdorur shumë shtëpinë e pishinës gjatë natës, dhe tani thjesht rrimë atje së bashku.”

Gjërat po shkojnë mirë për Bill dhe Jennifer. Si do të reagojnë bashkë-yjet e tyre ndaj pozitivitetit të ri?