Jennifer Aydin diskuton 'Instant Trust' me producentin RHONJ

Klea

Jennifer Aydin diskuton 'Instant Trust' me producentin RHONJ

Real Housewives e New Jersey-t po i pëlqen ndjenjat e mira me bisedat e fundit midis anëtarëve të kastit dhe producentëve të tyre. Është pothuajse si thyerja e murit të katërt, në mënyrë që shikuesit të shohin dy persona të lidhur me shfaqjen, të cilët në fakt kënaqen me shoqërinë e njëri-tjetrit, mund të ndihmojë vlerësimet.

Së pari, ishte Rachel Fuda dhe producentja e saj duke u lidhur gjatë një udhëtimi të përbashkët IVF. Tani, Jennifer Aydin po ndan atë që lidh veten dhe producentin, Serife Turhan.

Producenti i Jennifer-it e ndihmoi atë “t'i shihte gjërat në një këndvështrim tjetër”

Jennifer zbuloi trashëgiminë e përbashkët me producentin e saj dhe u lidh menjëherë me ta.

“Ndihem sikur të kam dashur në çast. Te njoh si Serife. Është fjalë turke. E themi për të festuar,” zbuloi Bravolebrity.

“Në momentin kur zbuloni se dikush është gjithashtu nga Turqia, është si sympatico menjëherë,” shtoi ajo.

Serife u pajtua se ndarja e një prejardhjeje kulturore i bëri ata “si familja menjëherë”.

Sigurisht, me dikë që e kupton kulturën turke do të ishte më e lehtë të flitej për çështje si martesat e rregulluara dhe pritjet familjare.

Jennifer-it iu desh të përballej me pasojat emocionale të daljes në dritë të lidhjes së burrit të saj. Ajo foli për prioritetet e familjes dhe fëmijëve të saj. Çështjet do të shiheshin ndryshe nga thjerrëza e normave shoqërore turke.

“Kishte një besim të menjëhershëm,” tha ajo. “Dhe me gjithçka që po kaloja në jetën time, ti e kuptove më së shumti, e ndjeva sepse mund të lidheshe. Vjen nga një nënë turke. Dhe duke qenë brezi i parë këtu.”

Biseda me Serife ishte terapeutike për yllin e realitetit televiziv, i cili shpesh përplaste kokën me Margaret Josephs.

“Ndjehem sikur je në gjendje të më çosh në një vend ku mund t'i shoh gjërat në një këndvështrim tjetër. Dhe, ju e dini, thjesht më ndihmoni që të jem një version më i mirë i vetes sime në kamera”, i tha Jennifer shoqes së saj.