Jennifer Aniston zbulon se është një fanse e madhe poshtë kuvertës

Klea

Jennifer Aniston zbulon se është një fanse e madhe poshtë kuvertës

Reality TV është krijuar për të tërhequr masat. Rrallëherë zhanri pretendon të jetë diçka që nuk është, dhe si i tillë, bëhet i lehtë për t’u tretur për këdo, madje edhe të famshëm. Me shumicën e ekskluziviteteve të tyre, Bravo ka gjetur një formulë fituese mjaft të qëndrueshme.

Bravo do të mbledhë së bashku një grup njerëzish interesantë, zakonisht tërheqës, do t’i vendosë në situata presioni dhe do të shikojë fishekzjarret në ekran të shpalosen. Një shembull thelbësor do të ishte Poshtë kuvertës. Franshiza është tërheqëse jo vetëm për dinamikën e aktorëve, por edhe për mjedisin.

Ka një katarsis në shikimin jo vetëm të jahteve luksoze dhe vendeve të destinacionit, por edhe përpjekjeve të punonjësve që punojnë për jetesën me bashkëpunëtorë të vështirë dhe klientë të rëndë. Formula është aq fituese sa edhe Jennifer Aniston nuk mund të ngopet. Ja çfarë zbuloi ajo së fundmi.

Jennifer Aniston dhe yje të tjerë që e duan Below Deck

Më 7 dhjetor, The Hollywood Reporter publikoi “2023 Women in Entertainment Power 100”. Jennifer përfundoi e katërta në listë (alfabetikisht sipas mbiemrit). Duke folur me THR, Jennifer tha se nuk mund ta besonte se ishte zhytur në “Poshtë Deck, të gjitha 335,000 versionet dhe episodet”.

Jennifer Aniston do të ishte larg nga e para A-lister që pranoi dashurinë e tyre për ekskluzivitetin e gjatë të Bravo-s për jahtin. Shumë fansa janë të vetëdijshëm për afinitetin e Jennifer Lawrence për TV realitet, me Below Deck që nuk bën përjashtim. Yje të tjerë që janë regjistruar si fansa të Below Deck përfshijnë Seth Rogen dhe Christina Applegate.

Sa i përket komenteve të tjera të Jennifer-it të ndara me The Hollywood Reporter, ajo foli për disa zbulime që kishte gjatë grevave të shkrimtarëve dhe aktorëve. Vëzhgimi i saj kryesor ishte “Sa të thyer jemi ne – si me vendin tonë në përgjithësi, duhet të kujtojmë se kemi më shumë të përbashkëta sesa na bëjnë të besojmë nga njerëzit, interesat e të cilëve u shërbejnë ndarja jonë”.

Pyes veten nëse Jennifer e ka shikuar ende Below Deck Down Under? Ajo dhe kapiteni Jason Chambers do të bënin një çift të mrekullueshëm…