Jenna Lyons mban të dashurën jashtë kamerës në sezonin 15 të RHONY

Klea

Jenna Lyons mban të dashurën jashtë kamerës në sezonin 15 të RHONY

Pas rindezjes së Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut dorëzuar, biseda iu drejtua se kush do të kthehej për sezonin 15. Jenna Lyons ishte amvisa elegante dhe e lezetshme që nuk e dinim se kishim nevojë. Por kishte zhurma se Jenna ishte një e pafund. Arsyeja? Ajo donte ta mbante lidhjen e saj rreptësisht jashtë kamerave.

Gjatë një paraqitjeje në Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen e pyeti Jenna-n se çfarë mendonte se ishte “gjembi” i sezonit të saj. “Dua të them, të gjithë shfaqjen,” tha Jenna. Lavdi Andit që nuk i ra të fikët.

Dhe kur Jenna nuk ishte në BravoCon 2023, ndezi më shumë spekulime. Në nëntor 2023, Jenna foli për atë që ndikoi në vendimin e saj për një rikthim të RHONY. “Unë jam gjithashtu në një lidhje tani dhe duhet ta marr parasysh këtë,” shpjegoi Jenna. “Pra, kam disa mendime për të bërë.”

Jenna po kthehet… në kushtet e saj

Bravo njoftoi në një video të lezetshme se i gjithë kasti po kthehej për sezonin 15. Pra, si do të ndikojë kjo në jetën e dashurisë së Jenna-s? Ajo aktualisht është në lidhje me të dashurën Cass Bird.

“Unë kam një lidhje, por nuk do të doja ta përmendja atë”, tha Jenna për New York Times. “Dua ta mbaj atë jashtë shtypit. Ky është angazhimi im ndaj saj.” Ajo vazhdoi, “Është jashtë tavolinës. Unë iu bashkua këtij procesi. Ajo nuk.”

Jenna u pyet nëse ajo priste fërkime me miqtë e saj RHONY për të mos ndarë atë pjesë të jetës së saj. “Po, po. Nuk më intereson se çfarë thotë dikush tjetër”, tha ajo. Jam i sigurt që anëtarët e aktorëve të saj do të ndjehen të kripur për këtë çështje.

Pastaj Jenna përmendi një “efekt anësor pozitiv të shfaqjes”. Ajo vazhdoi, “Ajo që është vazhdimisht befasuese për mua dhe një moment kaq i butë,” shpjegoi Jenna, “është numri i njerëzve që ose DM ose vijnë tek unë në rrugë dhe thonë: “Është e mahnitshme të shohësh një homoseksual të hapur. gruaja në televizionin kombëtar duke qenë vetvetja.” Më në fund!

Personalisht, jam i emocionuar që i gjithë kasti po kthehet.

The Real Housewives of New York City mund të transmetohet në Peacock.