Jenna Lyons i përgjigjet mbështetjes nga fansat e RHONY

Klea

Jenna Lyons i përgjigjet mbështetjes nga fansat e RHONY

Jenna Lyons është ndjerë si një anomali e realitetit televiziv, veçanërisht në botën e Amvisave. Disa e konsideruan atë shumë të suksesshme për t’u bashkuar me radhët e Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut. Por nuk ishte vetëm suksesi i saj që e bëri të dukej enigmatike.

Qasja e saj ndaj realitetit televiziv ndihej kaq ndryshe nga amvisat e tjera. Ajo u përpoq të dëgjonte kolegët e saj përpara se të nxirrte përfundime të shpejta. Dhe ndoshta ishte natyra e saj e nivelit të kokës që i bëri fansat kaq të dashuruar me të që nga fillimi.

Shumë shpejt, fashionista u quajt ylli i famshëm i RHONY, gjë që u vlerësua shumë duke marrë parasysh se sa të dashur janë bërë anëtarët e tjerë të kastit të ri. Dhe duket se Jenna është e kënaqur me ndikimin që ajo ka pasur gjithashtu.

Jenna shpjegon “pjesën më të mirë” të të qenit në RHONY

Jenna foli me The New York Post në Javën e Modës në Nju Jork të Sergio Hudson. Ylli i ri i RHONY pati mundësinë të flasë për reagimin e fansave për kohën e saj në shfaqje deri më tani. Ajo tha: “Mendoj se pjesa më e mirë është reagimi që marr nga njerëzit që më bëjnë të ndihem sikur janë të sikletshëm dhe e kanë të vështirë në situata sociale.”

Jenna vazhdoi, “Unë mendoj se shumica e njerëzve nuk flasin për këtë, dhe të jesh në një shfaqje të tillë dhe të pranosh se ndihem e vështirë dhe e pasigurt në disa nga ato situata – shumë njerëz kanë thënë: ‘Faleminderit shumë Shumë për ta thënë këtë.” Një arsye pse Xhena është kaq e dashur është sepse ajo duket shumë e vërtetë në krahasim me Amvise të së shkuarës. Ajo thyen mykun tipik të Amvises.

Në RHONY, Jenna ka folur edhe për çrregullimin e saj gjenetik, incontinentia pigmenti. Fansat e dinë që ajo ka flokë dhe dhëmbë fallco si pasojë, por shumë fansa janë lidhur me të edhe atje. Ajo shpjegoi, “Është bukur të lidhesh me dikë dhe në fakt ta bësh dikë të ndihet i parë”, duke shtuar, “Ajo që është e bukur është të jesh në gjendje të kesh ndikim në jetën e dikujt, dikë që nuk e kam takuar kurrë.”

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.