Jenna Lyons Dodges Pyetjet e Fallon rreth RHONY Return

Klea

Jenna Lyons Dodges Pyetjet e Fallon rreth RHONY Return

Tani që Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut rilançimi zyrtarisht ka ardhur dhe ka ikur, është koha për të zbuluar se cilat zonja nga epoka e re do të kthehen. Sigurisht, kishte të preferuarat e fansave, duke përfshirë Brynn Whitfield dhe Jessel Taank, së bashku me disa jo shumë të preferuar – duke parë ty, Sai De Silva. Dhe disa që ishin thjesht … të zakonshme.

Midis tyre ishte ish-presidentja e J-Crew dhe “ikona e modës” Jenna Lyons. Për habinë e shikuesve, Jenna ishte e qetë dhe e qetë gjatë gjithë serialit, pavarësisht se sa shumë përpiqeshin ta provokonin bashkë-yjet e saj. Ndërsa shfaqja përparonte, ajo nuk dukej aq e lidhur me zonjat e tjera, gjë që ka të ngjarë që ata të grindeshin për fluturime të ndara dhe sekrete të shkollës së mesme.

Pavarësisht kontrollit të madh Bravo, Jenna nuk ishte e interesuar të luante me këto vajza dhe mungesa e saj në BravoCon dukej se e forcoi më tej këtë. Tani, pyetja e fundit ka qenë nëse ajo do të rikthehet për një tjetër sezon të RHONY, dhe në paraqitjen e saj të fundit të Jimmy Fallon, ajo na dha disa një lloj përgjigjeje.

A do të kthehet Jenna Lyons në RHONY?

Jenna shmangu disa pyetje në lidhje me rikthimin e saj Bravo gjatë ndalesës së saj të fundit në The Tonight Show. Kur Jimmy e pyeti yllin e realitetit nëse do të “kthehej”, ajo bëri shaka: “Kur do që të vij?”

Ai sqaroi, duke thënë: “Jo, amvise të vërteta – po e bëni? A po bëni një sezon tjetër?”

Jenna u përgjigj, duke thënë se mendonte se do të prezantonte së bashku me Jimmy në The Tonight Show përpara se të zbulonte se nuk e di nëse do të kthehet.

“Nuk e di, si mendon?” ajo pyeti. Jenna sqaroi: “Nuk kam përgjigje. Sinqerisht nuk e di.”

Pasi publiku bërtiti: “Bëje!” Jenna i tha Fallon se fansat “kanë qenë të bukur”.

“Gjërat që nuk i kam kuptuar për atë shfaqje – dhe për këdo që është një fans, si, faleminderit – [but] njerëzit kanë qenë kaq të mirë. Si, më ndalojnë kudo dhe njerëzit bërtasin nëpër rrugë, ‘Të dua, Jenna!’ Dhe unë jam si, “Edhe unë të dua ty!” Unë kam shumë marrëdhënie që po ndodhin tani. Si, njerëzit ndihen sikur janë miq.”

Jenna nuk ka qenë e trembur për shqetësimin e saj me realitetin televiziv. Pra, nëse ajo kthehet, do të tronditë shumicën e të dashuruarve të Bravo dhe RHONY. Por gjëra më të çuditshme kanë ndodhur në tokën magjike të Real Housewives. Pra, nëse jeni duke kërkuar kthimin e saj, mbani gishtat të kryqëzuar.