Jenna Bush Hager

Klea

Jenna Bush Hager kritikon nikoqirët e ‘sot’ për të miturit që pinë alkool Pyetje: Ju po më ‘turpëroni’

Jenna Bush Hager kritikon nikoqirët e ‘sot’ për të miturit që pinë alkool Pyetje: Ju po më ‘turpëroni’

Jenna Bush Hager qau keq pasi producentët e “Today” e pyetën atë dhe motrën binjake, Barbara Bush, për “koktejin e tyre të parë” gjatë emisionit të së enjtes. Xhena thirri producentët për “turpërimin” e tyre për episodin e të miturve të çiftit të pirjes së alkoolit.

Jenna Bush Hager

Barbara, i cili ishte ulur për Hoda Kotb, dhe Xhena luajtën një lojë të quajtur “Dashuritë e para” në transmetimin e së enjtes dhe u tronditën kur u pyetën për shijen e tyre të parë të alkoolit.

“Unë mendoj se ata po përpiqen të na turpërojnë me pijen tonë të mitur, të mitur në posedim të alkoolit.” Xhena tha. “Unë mendoj se ky është turp që vjen nga vetë ekipi im.”

“Kjo ishte e vrazhdë,” Barbara ra dakord.

Jenna Bush Hager

Të afërmit 41-vjeçar vazhduan t’i përgjigjen pyetjes së dyshimtë, duke zbuluar se në atë kohë preferonin një “ftohës vere” ose “të lehta”, të njohura si birrë Natural Light.

Në fillim të viteve 2000, Xhena dhe Barbara u ulën në ujë të nxehtë për posedim të alkoolit vetëm disa muaj para se babai i tyre, ish-POTUS, George W. Bush, të hynte në Shtëpinë e Bardhë. Motrat, të cilat ishin adoleshente në atë kohë, u arrestuan për përdorimin e një ID të rreme dhe posedim të alkoolit ndërsa ishin studente në Universitetin e Teksasit.

Jenna Bush Hager

Xhena trajtoi incidentin e rrëmbimit të titullit në 2022, duke zbuluar se babai i saj kishte një reagim të paparashikueshëm ndaj “zgjedhjeve budallaqe” të dyshes gjatë një episodi të “Sot me Hodën dhe Jenna”.

“Dua të them që ne i turpëruam ata – edhe pse ata kurrë nuk e thanë këtë – në skenën botërore,” kujton ajo. “Ne u futëm në telashe me ligjin si studente të reja në kolegj duke porositur një margarita në një restorant të quajtur Chuy’s.”

Barbara dhe unë … isha 19 vjeç e gjysmë, ndoshta 20, mjaft afër por nuk lejohej [to drink]”, vazhdoi ajo.

Hoda Kotb

Ajo ia vlerësoi pa frikën e dyshit prindërve të tyre, të cilët i lejuan ata të jetonin si adoleshentë “normalë” ndërsa ishin në sy të publikut.

“Kur thirra babanë tim për t’i thënë, ‘Më vjen vërtet keq’… ai tha, ‘Jo, më fal'” Xhena shpjegohet. “Ai tha: ‘Më fal, të thashë se mund të jesh normal dhe nuk mundesh. Nuk mund të porosisni margarita’”.

Hoda Kotb

Disa vite më parë, Xhena lavdëroi prindërit e saj të famshëm që i dhanë asaj një “shans për të dështuar” gjatë edukimit të saj.

“Ndërsa ne ishim duke u rritur, unë kisha prindër që na lanë të dështojmë, na lanë të biem dhe publikisht,” tha ajo. Hoda. “Dhe unë gjithmonë u them atyre tani, ‘Sa i guximshëm prej jush, sepse nuk ka reflektuar mirë as tek ata.”

Jenna Bush Hager

Në prill, Xhena foli për një përvojë të dhimbshme fëmijërie kur tregoi se i dashuri i saj i shkollës së mesme u nda me të pasi e pa me rroba banje.

“Kam pasur një të dashur në klasën e shtatë, i cili u nda nga unë pasi shkuam për të notuar së bashku”, tha ajo, duke shtuar, “pasi më pa me rroba banje”.

Jenna Bush Hager

Ish-vajza e parë shpjegoi se shpresonte që duke ndarë përvojën e saj të tërhiqte vëmendjen ndaj ndikimit të ashpër dhe afatgjatë të turpërimit të trupit.

Jenna Bush Hager

Xhena ndan vajzat, Mila, 9 dhe Poppy, 7, dhe djalin Hal, 3, me burrin, Henry Hager. Ajo shpjegoi se episodi i dhimbshëm e frymëzoi atë për t’i rritur fëmijët e saj si individë “të dashur”.