Jenn Fessler pranon se beson se Luis e quajti djalin e Margaretës

Klea

Jenn Fessler pranon se beson se Luis e quajti djalin e Margaretës

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey tashmë po tregon shikuesit që ndryshojnë dinamikën e miqësisë. Margaret Josephs ishte besties me Jenn Fessler. Gjatë ribashkimit të sezonit 13, Margaret thirri Luis Ruelas, bashkëshorti i ri i Teresa Giudice, për hetimin e saj. Ajo akuzoi Luisin se kishte telefonuar djalin e saj, i cili ka mbetur privat dhe jashtë RHONJ, dhe e ka kërcënuar. Luis mohoi çdo njohuri për thirrjen. Pas kësaj, Margaret ndërpreu lidhjet me Terezën dhe Luisin.

Por kur Jenn vendosi të kalonte kohë me Terezën, ajo e fërkoi Margaret në mënyrën e gabuar. Sipas Margaret, “Jenn tha: “Unë nuk dua të bëj asgjë me të”, duke iu referuar Terezës. Pra, Margaret u mërzit që Jenn u shoqërua me Terezën. Miqtë patën një goditje të madhe në festën e ditëlindjes së Joe Gorga.

Jenn sqaron pozicionin e saj në lidhje me thirrjen telefonike të pretenduar të Luis me djalin e Margaret

“Mendoj se episodi i parë, ndoshta më keni parë duke i thënë Margaretës, ju e dini, 'Të thashë që nëse nuk dëshiron të jesh përsëri rreth këtyre njerëzve, as unë nuk do të…' dhe ajo që doja të thoja me këtë ishte, nëse nuk do të kthehesh dhe do ta bësh përsëri shfaqjen, atëherë unë nuk do të kthehem dhe do ta bëj përsëri shfaqjen”, tha Jenn për Entertainment Tonight. “Nuk thashë se do ta bëja kurrë jini pranë Louie-t, ose flisni përsëri me Louie-n dhe Terezën.” Kjo tingëllon si një lëvizje serioze prapa.

Gjatë asaj bisede me Terezën, Jenn pyeti për pretendimet e Terezës se bashkë-ylli i tij John Fuda ishte një tregtar i dyshuar droge. “Synimet e mia ishin të sqaroja disa gjëra, apo jo? Për të folur me Terezën dhe për t'u siguruar që John Fuda nuk është një tregtar droge, John Fuda është një baba i shkëlqyer dhe një profesionist dhe i përgjegjshëm, “shpjegoi Jenn. “Pra, në fakt isha disi e lumtur me atë pjesë të bisedës sonë, edhe pse Rachel [Fuda] dhe Gjoni do të kishte preferuar që unë të mos flisja fare për ta.”

Jenn e pyeti Terezën nëse Luis e thirri djalin e Margaretës dhe Tereza u betua për jetën e katër vajzave të saj të çmuara se ai nuk e bëri. “Ndoshta nuk e kam komunikuar mirë këtë, sepse mendoj se kam lënë përshtypjen se nuk e besoj Margaretën, gjë që nuk është kështu. Unë besoj, Margaret. … E vërteta është, unë besoj se Louie e thirri djalin e Margaret-it,” tha Jenn.

Edhe pas gjithë kësaj drame, miqësia e Margaret dhe Jenn arriti të mbijetonte. Jenn shtoi se ata kanë një lidhje “të thellë”.

Shikoni The Real Housewives of New Jersey të dielave në orën 8/7c në Bravo.