Jenn Fessler për grindjen e Rachel Fuda: "Nuk është një gjë e moshës"

Klea

Jenn Fessler për grindjen e Rachel Fuda: “Nuk është një gjë e moshës”

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey ka qenë i vështirë. Faktori argëtues mungon dhe tensioni është ende i lartë. Është e pakëndshme dhe rraskapitëse. Ndërkohë që Teresa Giudice dhe Melissa Gorga nuk po flasin, i gjithë kasti ka marrë anë. Me anulimin e ribashkimit të sezonit 14 dhe një finale që tingëllon e pavarur, fansat po pyesin se ku shkon shfaqja nga këtu. Dhe Jenn Fessler po pyet se çfarë i pret e ardhmja për miqësinë e saj me të Rachel Fuda.

Jenn dhe Rachel nuk po flasin më

Gjatë një vizite në podcastin Housewives Nightcap, Jennifer diskutoi gjendjen e marrëdhënies së saj me Rachel. “Mendoj se kam dëgjuar dhe lexuar shumë për faktin se nuk jam një mik besnik. Unë jam një flip-flopper. Unë kam parë një emoji të vogël gjarpri që njerëzit bëjnë – unë jam një gjarpër, “shpjegoi Jenn. “Pra, mendoj se ndoshta do të doja të jepja pak më shumë për sa i përket anës sime të gjërave … dhe çfarë mendoj se është besnikëria. Është e gjitha lajm për mua që nuk jam një mik besnik. Kjo është disi e para,” shtoi ajo.

Gjatë ribashkimit të sezonit 13, bashkëshorti i Rachel, John Fuda, akuzoi Terezën dhe bashkëshortin e saj, Luis Ruelas, për hetimin e tyre. Kështu, Teresa u kundërpërgjigj, duke përhapur një thashetheme se John gjoja ishte një tregtar droge gjatë rinisë së tij. Kështu, kur Jenn filloi të kalonte kohë duke biseduar me Terezën, Rachel u lëndua dhe u ofendua.

Kur Jenn u pyet nëse diferenca e saj në moshë me Rachel ishte një faktor në problemet e miqësisë së tyre, ajo e mohoi atë. “E dini, unë mendoj se kjo është diçka e lehtë. Mendoj se Rasheli është një shpirt i vjetër dhe mendoj se ajo ka kaluar gjëra në jetën e saj. Gjëra të vështira. Pra, nuk e di që është domosdoshmërisht një çështje moshe”, tha Jenn. “Ndoshta është më shumë një çështje që ne u hodhëm kaq shpejt pa mbledhur me të vërtetë informacion të mjaftueshëm për sa i përket, ju e dini, “Kush jeni ju dhe kush jam unë?” Ne nuk e dinim llojin e pengesave që do të hasnim. Por jo. Nuk mendoj se është çështje moshe.”

Jenn shpjegoi gjithashtu se ajo dhe Tereza “nuk kanë qenë kurrë miq të ngushtë dhe të ngushtë”. Ajo vazhdoi: “Unë jam shumë afër Margaret [Josephs]. Jam shumë afër Dolores [Catania]. Jam afër Melisës. Sigurisht. Unë jam afër Jackie [Goldschneider]. Ne kemi një podcast së bashku.” Ajo shtoi se “nuk po flet me Rachel”.

Pra, si duket e ardhmja për Rachel dhe Jenn? “Pra, nëse Rasheli dhe unë do të ishim në një situatë ku nuk e shihnim më kurrë njëri-tjetrin, nuk e di që asnjëri prej nesh do ta bënte domosdoshmërisht. Dua të them se sigurisht që kam qenë shumë i trishtuar për këtë. Shpresoj që ajo të jetë e trishtuar për këtë”, tha miku i RHONJ. “Kështu që [but] e dini, kush e di se çfarë sjell e ardhmja? Do të dëshiroja vetëm gjëra të mira për Fudas dhe familjen e tyre të bukur.”

Jenn vazhdoi: “Dhe Rachel nuk më bëri kurrë asgjë që të ishte lënduese. Ajo kurrë nuk u përpoq të më lëndonte në asnjë mënyrë.” Le të shpresojmë që këto zonja të mund të përmirësojnë miqësinë e tyre ose të vazhdojnë paqësisht.

Real Housewives of New Jersey transmetohet të dielave në 8/7c në Bravo.