Jenelle Evans

Klea

Jenelle Evans dorëzoi letrat e ndarjes nga David Eason duke cituar varësinë nga droga dhe refuzimin e tij për të punuar!


Jenelle Evans dorëzoi letrat e ndarjes nga David Eason duke cituar varësinë nga droga dhe refuzimin e tij për të punuar!

Mami adoleshente shap Jenelle Evans ka nisur një ndarje nga bashkëshorti David Easonduke përmendur sjelljen e tij të supozuar “të çrregullt”, çështjet me “abuzimin e substancave” dhe “refuzimin” e tij për të kërkuar punë.

Jenelle Evans

Sipas The US Sun, Jenelle Evans më në fund është mjaftuar me burrin e saj të trazuar David Davidi mes rifitimit të kujdestarisë së djalit të saj 14-vjeçar, Jace Evans.

32-vjeçari, i cili shpesh ka qenë në qendër të polemikave, ka bërë kërkesë ligjore për ndarjen nga Davidisiç raportohet nga media të hënën.

Jenelle Evans

Ky zhvillim ndodhi menjëherë pasi dolën raporte se Jenelle ishte dëbuar Davidi dhe vajzën e tij 16-vjeçare Maryssa nga shtëpia e familjes.

Në dosjet e saj ligjore, Jenelle cituar e Davidit ‘sjellja e çrregullt’ si një arsye kryesore për ndarjen, krahas akuzave për ‘abuzimin me substanca’.

Jenelle Evans

Më tej ajo e akuzoi atë se nuk pranoi të kërkonte punë për të kontribuar në mbështetjen financiare të familjes.

Jenelle Evans

Jenelle’s dokumentet e ndarjes përmendin edhe një incident të supozuar ku Davidi akuzohet për sulm ndaj djalit të saj 14-vjeçar, Jace. Davidi u përball me akuzat për keqtrajtim të fëmijëve dhe mbytje të rëndë në vijim Jace’s raportojnë tek mjekët se ai është abuzuar nga njerku i tij pasi ka tentuar të arratiset.

David Eason

Sulmi i supozuar thuhet se ka ndodhur në shtëpinë e një miku dhe thuhet se është kapur nga një kamerë e ziles së Ring.

Pas abuzimit të supozuar, një hetim i Shërbimeve Mbrojtëse të Fëmijëve (CPS) filloi kundër çiftit, i cili Jenelle ka deklaruar se përfundimisht u mbyll.

Jace Evans

Dokumentet gjithashtu referojnë një incident shqetësues nga viti 2019, kur Davidi vrau bulldogun francez të çiftit, Nugget. Pas Jenelle raportoi në Zyrën e Sherifit të Qarkut Columbus se burri i saj kishte qëlluar qenin, ajo më vonë pretendoi se nuk ishte dëshmitare e të shtënave ose nuk gjeti ndonjë provë se qeni kishte vdekur. Kjo ka sjellë ndërprerjen e hetimeve policore, derisa Davidi më vonë rrëfeu se e kishte vrarë qenin, duke pretenduar se kishte kafshuar vajzën e tyre dyvjeçare, Ensley Jolie.

Jenelle Evans

Përtej akuzës Davidi refuzimi për të kërkuar punë, Jenelle pretendon se ka shpenzuar në mënyrë të pamatur paratë e saj. Ajo gjithashtu pretendon se ai është përfshirë në “bisedë kriminale” përmes mesazheve me tekst me ish-gruan e tij.