Jen Shah u pa duke biseduar me Elizabeth Holmes pas hekurave

Klea

Jen Shah u pa duke biseduar me Elizabeth Holmes pas hekurave

Felonët e një pendë do të grumbullohen së bashku. Theranos Theranos Elizabeth Holmes dhe Real Housewives of Salt Lake City alum Jen Shah duket se janë bërë miq gjatë kohës që shërbenin. Janë shfaqur foto të dyve duke biseduar në oborrin e burgut të veshur me kakitë e tyre përkatëse të lëshuara nga burgu. Mashtruesit e dënuar bëjnë një çift të pamundur, pasi mashtruesi farmaceutik ndjek klasat e stërvitjes dhe merr këshillat e nënës nga ish-ylli i Bravo.

Të dy duket se janë lidhur dhe po mbështesin njëri-tjetrin gjatë dënimeve të tyre shumëvjeçare, gjashtë për Jen dhe 11 për Elizabeth.

Zonja në mbyllje

Dy gratë janë të burgosura në Kampin e Burgut Federal në Bryan, Teksas. Ata janë të dy shumë larg nga shtëpitë e tyre miliona dollarëshe në Salt Lake City (Jen) dhe San Diego (Elizabeth). Në Bryan, ish-socialistët ndajnë dhoma me katër persona dhe flenë në krevate marinari.

DailyMail.com shkrepi fotot e dy miqve që bisedonin pak para orarit të vizitës të dielën, më 4 shkurt. Elizabeth priste që burri, prindërit, dy fëmijët e vegjël dhe miqtë e saj të festonin ditëlindjen e saj të 40-të.

Ish-themeluesja e korporatës shkëlqeu teksa po shijonte pak kohë përkëdhelëse me dy fëmijët e saj të vegjël dhe burrin e saj, Billy Evans, i cili udhëtoi nga shtëpia e tyre në Kaliforni prej 9 milionë dollarësh. Ajo është nëntë muaj në dënimin e saj 11-vjeçar për mashtrim dhe komplot. Kompania e saj bëri pretendime të rreme për investitorët në lidhje me makinën e saj të testimit të gjakut që përdorte vetëm një pikë të vogël gjaku. Vetëm se nuk funksionoi vërtet, siç dokumentohet në serialin e Netflix “The Dropout”, me Amanda Seyfried në rolin e Holmes. Ishte magjepsëse.

Po kështu, Jen filloi dënimin e saj prej gjashtë vitesh e gjysmë në shkurt 2023. Ajo u deklarua fajtore për komplot për të kryer mashtrime me tela dhe pastrim parash. Mashtrimi i saj me telemarketing mashtroi mijëra njerëz kryesisht të moshuar për gati një dekadë. Ajo gjithashtu duhet të paguajë 6,500,000 dollarë dhe të dorëzojë 30 sende luksoze.

Jen është përshtatur mirë me jetën e burgut. Ajo mentoron gratë e tjera dhe jep kurse fitnesi, duke i dhënë asaj pseudonimin “Jen Fonda”. Klasat e saj të stërvitjes 30 deri në 60 minuta, në të cilat Elizabeth merr pjesë rregullisht, janë quajtur “Shah-mazing”.