Jen Shah sugjeron që Andy Cohen ta paguajë atë për emrin që përdoret në RHOSLC

Klea

Jen Shah sugjeron që Andy Cohen ta paguajë atë për emrin që përdoret në RHOSLC

Kur Jen Shah u arrestua papritur për mashtrim me tela, Andy Cohen pothuajse me siguri e dinte se çfarë po vinte. Jen më vonë do të pranonte fajin dhe u dënua me 6.5 vjet burg. Pavarësisht shpresave të disa fansave, Andy e dinte se Jen nuk mund të kthehej Amvise të vërteta të Solt Lake City Sezoni 4.

Edhe kështu, prania e saj ende duket në sezonin e 4-të, për të pakënaqur disa fansa. Edhe pse kasti i RHOSLC vazhdon ta diskutojë atë, ata duket se po lulëzojnë pa Jen. Në një episod të fundit të Watch What Happens Live, Andy pyeti Lisa Barlow se kujt i mungonte më shumë Jen. Ajo u përgjigj: “Askush”.

Pati bisedime që bashkëshorti i Jen, Sharrieff Shah, të shfaqej në sezonin 4. Por Jen e bëri të qartë se nuk e dëshironte këtë. Megjithatë, e burgosura duket se nuk mund të shkëputet nga RHOSLC. Të paktën kështu do të sugjeronte Instagrami i saj.

A dëshiron Jen honorare për përmendjet e RHOSLC?

Ndërsa Jen është e burgosur, dikush është atje duke drejtuar Instagramin e saj dhe me sa duket i bën të njohura mendimet e saj. Gjatë premierës së sezonit 4, historia e Jen-it po ripostoi opinionet e fansave. Njëri lexonte: “Është e qartë se nuk ka shfaqje pa Mbretëreshën”. Një tjetër tha: “Kam nevojë [Jen] prapa”, me një etiketë të imagjinuar: “Edhe nëse jam larguar, me sa duket jam këtu për të qëndruar.”

Por një postim tjetër e etiketoi Andin dhe pyeti: “Tani [Andy,] për përmendjen [of Jen’s] emër në [RHOSLC,] a paguhet ajo?” Personi që drejton llogarinë e Jen-it bëri disa komente, duke shtuar: “Ajo gjithashtu mund të marrë një kontroll nëse do ta përdorësh emrin e saj 700x”. Megjithatë, nuk ka asnjë precedent që të famshëm të marrin honorare kur përmenden në TV.

Nuk ka asnjë të drejtë autori ose markë tregtare të cenuar nga përmendja e thjeshtë e një emri sepse emrat nuk janë përmbajtje shprehëse. Përndryshe, çdo shfaqje e natës së vonë dhe podcast i famshëm do të ishte jashtë biznesit. Problemet e vetme të mundshme kur fshirja e emrit do të ishin shpifja ose shpifja, por Bravo pothuajse me siguri i mbuloi bazat e tyre atje.

The Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.