Jen Shah 'lidhur' me Elizabeth Holmes ndërsa shërbente

Klea

Jen Shah ‘lidhur’ me Elizabeth Holmes ndërsa shërbente

Disa njerëz kanë miq në vendet e larta dhe disa njerëz kanë miq në burg. Amvise të vërteta të Salt Lake City alum Jen Shah është ai që aktualisht është duke u rrjetëzuar në slammer.

Këto ditë nuk e di se me kë do të hasësh në oborrin e burgut. Jen është disi e famshme dhe po kalon kohë në një kamp burgu federal në Teksas, dhe ajo sapo pa një fytyrë të njohur. Jo, asnjë nga yjet e saj – jo ende. Jenny nga Cell Block është miqësuar me kolegen mashtruese Elizabeth Holmes. Njerëzit i kanë detajet.

Lidhja gjatë kohës së burgut

Lajm i mirë për të gjithë, Jen ka shoqëri në burg! Elizabeth është një vajzë me të vërtetë e ndotur e teknologjisë, e cila është shok-shoqe me Jen-in gjatë kohës së mbylljes së tyre të përbashkët. “Ata janë miq. Ata janë të dy duke u rehabilituar dhe janë të lidhur për të qenë në këtë udhëtim të ndryshimeve pozitive, “tha përfaqësuesi i Jen.

Pyes veten nëse Elizabeth i është bashkuar trupës së aktrimit të Jen dhe ndihmon në realizimin e produksioneve të Real Housewives of Bryan FPC: The Federal Prison Camp ku etiketat janë: “Unë mund ta bëj krimin dhe Unë mund të kaloj kohën, “me një fotografi të ashpër. Përfaqësuesi i Jen shtoi: “Situatat e tyre i bashkuan dhe ata e kuptojnë mirë njëri-tjetrin. Ata po e kalojnë atë së bashku.”

Elizabeth u dënua me 11 vite të bukura nëntorin e kaluar, pasi u dënua me akuza për mashtrim. Ajo filloi të shërbejë në maj 2023, duke iu bashkuar Jen e cila u shfaq në shkurt.

Gjatë qëndrimit të tyre federal, Jen dhe Liz mund të presin me padurim një zgjim freskues të përditshëm në orën 6 të mëngjesit. Të gjithë të burgosurve u kërkohet të mbajnë qelitë e tyre të bukura dhe të rregullta. Ata gjithashtu duhet të mbajnë punë të rregullta ku ata tërheqin midis 0,23 dhe 1,15 dollarë për shërbimin e tyre.

Siç mund ta dini, Elizabeth është një nënë e re dhe Jen me sa duket ka marrë një rol nënë mbi të. “Jen i ka dhënë shumë këshilla. Madje ajo e ka takuar fëmijën e Elizabeth dhe e ka mbajtur në krahë,” vazhdoi përfaqësuesi i Jen. Ai tha gjithashtu se Jen është “shumë e dashur” për Elizabeth dhe fëmijën e saj.

Burgu është shahmazing me Jen

Me sa duket, Elizabeth gjithashtu merr pjesë në klasën e zbukurimit të fitnesit të Jen-it të quajtur “Shamazing Abs”. “Jen mbledh të gjitha zonjat së bashku dhe ato mblidhen pas saj, ndërsa ajo u mëson lëvizjet e fitnesit, dhe Elizabeth ka qenë aty bashkë me to,” tha ai.

Dhe merrni këtë, Jen po mëson disa nga zonjat dhe po i inkurajon ato të shkojnë për GED-et e tyre. Përfaqësuesi i saj shpjegoi se si Jen ashtu edhe Elizabeth “kanë ndryshuar shumë pas hekurave”.

“Jen nuk është diçka siç e portretizoi shfaqja. Ajo është kaq e qetë tani,” shpjegoi ai. “Ajo është ende qesharake dhe ka frekuencat e saj të vetme, por ajo ka mbaruar klasat e menaxhimit të zemërimit dhe është shumë më e bazuar.” Sigurisht, Xhen Jan. Mbaj mend që e njëjta gjë u tha për Teresa Giudice.

Përfaqësuesi me të vërtetë po e fiton çekun e tij, tha ai, Jen duket “fenomenale” dhe “e gatshme për ribashkim”, dhe ajo po mëson mësime në burg dhe do të dalë “duke qenë një person më i mirë”.

Amvise të vërteta të Solt Lake City të martave në 9/8c në Bravo.