Jen Shah kërcënon të padisë Heather Gay, Andy Cohen dhe Bravo për akuzat për Sytë e Zi

Klea

Jen Shah kërcënon të padisë Heather Gay, Andy Cohen dhe Bravo për akuzat për Sytë e Zi

Uh-oh ju djema. Jen Shah po përjeton disa ndjenja mjaft të mëdha nga qelia e saj e burgut. Më mirë të ndalojmë atë që po bëjmë dhe t’i kushtojmë vëmendje Jen-it menjëherë, sepse nuk duam që ajo të ndihet e lënë anash. Fatkeqësisht për Jen, e lënë jashtë është pikërisht ajo që është.

E gjora Jen nuk mund ta durojë që Real Housewives of Solt Lake City sapo kishin sezonin e tyre më të mirë deri më tani – dhe askush nuk duhej të përfshinte Sigurinë Kombëtare. Por ajo është e çmendur sepse Heather Gay përdori gishtin e saj tregues dhe e drejtoi atë drejtpërdrejt te Jen si shkaktar i syrit të saj të zi.

Tani Xheni nga Blloku i Celularëve po hedh kërcënime të mëdha për të shkuar me ndjenjat e saj të mëdha ndaj Heather, Andy Cohendhe Bravo. Diçka më thotë se ata nuk po dridhen saktësisht në çizmet e tyre sot. Faqja gjashtë ka lugën.

Bekojeni zemrën e Xhenit

Ah, shikoni Jen që sillet shumë ashpër nga burgu. Atta vajzë, mund ta bësh, zemër! Ndonjëherë duhet të qetësojmë ata që nuk dinë më mirë dhe duket sikur Jen mund të mos dijë më mirë. Ajo ka trishtimin pas përfundimit të sezonit RHOSLC, ku Heather bëri një performancë të denjë për Emmy, që ndoshta bëri që Jen-i të vidhte syrin e bërë në shtëpi ndërsa ajo qante në FOMO.

Përfaqësuesi aktual i të burgosurit tha se Jen “e kapi era” e pamjes paraprake për ribashkimin dhe “ka shumë gjasa të kërkojë veprime ligjore” për shkak të “formulimit” të përdorur në skenë. Dua të them, a dëshiron ajo një biskotë? A supozohet të jemi të gjithë të strukur nga frika sepse Xheni krimineli nuk dëshiron të duket keq?

“Nëse në prerjen përfundimtare të ribashkimit me tre pjesë “RHOSLC”, Heather bën ndonjë referencë të drejtpërdrejtë ndaj Jen Shah duke i dhënë asaj syrin e zi, do të ndërmerren veprime ligjore nga familja Shah kundër Andy Cohen, NBC Universal, Bravo, Shed Media. , dhe Heather për shpifje dhe shpifje”, tha përfaqësuesi.

Mendoj se Jen po përdor fjalë të reja fjalori si “shpifje” dhe “shpifje”. E vërteta me siguri është se ajo është në mosbesim që e ka lënë me kusht. Shikuesit që ndoqën pamjen paraprake e dinë që Andy do të trajtojë dijen e syrit të zi në ribashkim. Sipas Jen, nëse Heather shkon atje, ajo do të marrë disa letra të bashkangjitura në derën e saj të përparme.

Paralajmërimi i Xhenit…

“Heather i referohet “ajo” duke i dhënë asaj një sy të zi, por nuk e përmend emrin e Jen Shah,” vuri në dukje përfaqësuesi. Por i gjithë ferri do të shpërbëhet nëse Heather përdor emrin Jen dhe “sy” në të njëjtën fjali.

Përfaqësuesi shumë i zënë i të burgosurit shtoi se Bravo përdori “një klip ‘jashtë kontekstit’ për të sugjeruar se Shahu ishte fajtori pas syrit të saj të zi”. Oh, mirë, është mirë të dish se fansat do të ushqehen akoma ndërsa ribashkimi vazhdon. Faleminderit, Jen!

Shikoni Pjesën 1 të ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC të martën, më 9 janar në Bravo.