Little Couple

Klea

Jen Arnold i Çiftit të Vogël u lutet fansave që të tregojnë butësi ndaj vullnetit të djalit pas fatkeqësisë “të papërshtatshme” të TikTok

Jen Arnold i Çiftit të Vogël u lutet fansave që të tregojnë butësi ndaj vullnetit të djalit pas fatkeqësisë “të papërshtatshme” të TikTok

Jen Arnold po u kërkon fansave t’i japin djalit të saj, do“disa hir”, pasi ai ndau një video “të papërshtatshme” në faqen e tij në TikTok.

Jen Arnold i Çiftit të Vogël

Çifti i Vogël Ylli shkoi në Instagram të premten për të mbrojtur çështjen e saj.

“Hej prindër atje, Jen këtu nga The Little Couple. Mendova se thjesht do t’u dërgoja një shënim të gjithëve, sepse, oh djalë, pata një nga ato mediat dixhitale të vështira dhe javët e fëmijërisë.” Jen’s filloi video. “Ju mund ta keni parë atë do Kohët e fundit postoi një tendencë kërcimi në TikTok që për fat të keq kishte një gjuhë shumë eksplicite dhe të ndyrë për këngën që ai zgjodhi.”

“Më lejoni t’ju them se ishte e vështirë,” shtoi ylli i realitetit. “Dhe unë mendoj se është e vështirë për të gjithë ne prindërit tani. Jemi në këtë epokë ku me mediat sociale dhe të gjitha tendencat, është e vështirë për ne të mbajmë hapin, e vështirë për ne të udhëzojmë fëmijët tanë dhe për fëmijët tanë të lundrojnë në këtë botë.”

Jen Arnold i Çiftit të Vogël

Xhen, që ndan dy fëmijë me burrin, Bill Klein, vuri në dukje se ndërsa ajo “përpiqej” me lejimin e djalit të saj 13-vjeçar për t’u bashkuar me mediat sociale, ajo përfundimisht vendosi se ishte më mirë të mbikëqyrte mediat e tij sociale sesa ta ndalonte atë dhe “të shqetësohej se ai mund të përpiqet të krijojë një prani në internet. pa mua.”

“Doja të qëndroja për aq kohë sa të mundja, por është pothuajse e pamundur në botën e sotme”, vazhdoi ylli i TLC, duke sqaruar se vajza e çiftit, Zoey, është ende shumë i ri. “Ju të gjithë e dini se unë jam një anëtar shumë aktiv i mediave sociale. Mendoj se media sociale është një mjet i shkëlqyer kur përdoret siç duhet dhe në mënyrë të sigurt. Dhe e dija gjithashtu se nuk mund ta mbaja përgjithmonë larg rrjeteve sociale.”

Jen Arnold i Çiftit të Vogël

Xhen postoi faljen e saj dy ditë pasi djali i saj ndau një video ku shfaqet ai dhe pinguinët viralë “Madagascar” duke kërcyer me këngën “Half On a Sack” të Three 6 Mafia.

Jen Arnold i Çiftit të Vogël

Xhen pranoi në deklaratën e saj të së premtes – “do doli nga rruga.”

“Në fillim kur pashë këtë postim në modalitetin e heshtur, mendova se ishte vetëm një tjetër video e adhurueshme e Will duke kërcyer me disa pinguinë, derisa pashë komentet. E kisha parë videon në heshtje sepse nuk e kam kurrë audion në telefon, më pas kuptova që muzika pas saj ishte e keqe me gjuhë eksplicite,” shpjegoi ajo.

Mjeku pediatër vuri në dukje se ndërsa “do kupton disa nga këto fjalë”, ai i kupton “inmplikimet e një gjuhe të tillë”.

Xhen shtoi se ajo dhe burri i saj kishin “diskutuar” situatën me djalin e tyre adoleshent dhe ai “kishte rënë dakord të merrte vendime më të mira sepse mediat e tij sociale shikohen më shumë dhe kjo do të thotë se ai ka një përgjegjësi më të madhe nëse dëshiron ta përdorë atë”.

Jen Arnold i Çiftit të Vogël

Nëna e dy fëmijëve përfundoi deklaratën e saj: “Shpresoj që të gjithë t’i jepni Uillit pak hir për këtë pasi ai është si shumë fëmijë atje, i ri në mediat sociale dhe ende mëson.”