Jeff Lewis shpërthen sjelljen e dehur të Sonja Morgan në festën e 'WWHL'

Klea

Jeff Lewis shpërthen sjelljen e dehur të Sonja Morgan në festën e ‘WWHL’

Jeff Lewis shpërthen sjelljen e dehur të Sonja Morgan në festën e ‘WWHL’

Jeff Lewisylli i “Flipping Out”, së fundmi ndau disa komente të sinqerta rreth e Sonja Morgan sjellja gjatë regjistrimit të 15-vjetorit të “Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen.”

Sonja Morgan

Jeff shprehu zhgënjimin e tij në “Jeff Lewis Live” i Sirius XM, ku ai detajoi një takim që e la mjaft të shqetësuar nga e Sonjës sjellje.

“Isha shumë i mërzitur nga Sonja dhe, besoj … se ata bënë shumë punë për të modifikuar sjelljen e saj të neveritshme, të dehur, por ajo që shihni ishte 20 herë më e keqe,” Lewis deklaruar.

Sonja Morgan

Sipas tij, e Morganit sjellja përfshinte të qenit tepër llafazan, luftarak dhe i vrazhdë.

“Ajo nuk pushoi kurrë së foluri. Ajo ishte luftarake. Ajo ishte e vrazhdë dhe mosrespektuese. Ajo ishte konfrontuese. Ajo erdhi për mua në pushim. Isha plotësisht i zhgënjyer nga sjellja e saj,” shtjelloi ai.

Sonja Morgan

Gjatë një pushimi reklamash, Morgan thuhet se janë përballur Jeff me disa fjalë të ashpra, duke i thënë: “Unë urrej vetëm një person tjetër më shumë se ty”, gjë që e la në mëdyshje për arsyen e mërzitjes së saj.

Lewis shtoi, “Meqë ra fjala, duke më akuzuar për diçka që nuk mbaj mend ta bëja. Nuk mendoj se ishte diçka që bëra.”

Sonja Morgan

Tensionin e shtuan incidente të tjera gjatë regjistrimit të drejtpërdrejtë. e Jeff-it bashkë-prezantuesi e përmendi atë e Sonjës ndërprerjet ishin të dëgjueshme gjatë gjithë episodit.

Në një moment, gjatë një konfrontimi të vogël mes Lewis dhe Teresa Giudice, Morgan tha Lewis“Hini në gjunjë.”

Sonja Morgan

Ndërthurjet e saj vazhduan edhe gjatë segmentit “After Show”, ku ajo u dëgjua duke ndërprerë me fjalë të paqarta.

Një moment veçanërisht i vështirë i përfshirë Sonja duke refuzuar të marrë pjesë në Luann de LessepsLoja “Marry, F*ck, Kill” në shfaqjen e saj në kabare me një koment të diskutueshëm për bashkë-yjet e saj, që la të ftuar të tjerë, duke përfshirë disa “Amvisat,” Lewis, dhe Jerry O’Connellnë shok.

Sonja Morgan

Sipas një burimi nga Faqja e gjashtë, Morgan u shfaq e dehur pas mbërritjes në studio dhe iu servir ujë sapo prodhuesit vunë re gjendjen e saj gjatë regjistrimit.

Kjo çoi në një incident të kapur në “After Show” ku Sonjadukshëm i shqetësuar, ngriti një gotë dhe thirri de Lesseps“Ky është ujë!”

Sonja Morgan

Ndërveprimet pas regjistrimit nuk u përmirësuan, pasi Jeff pohoi se Sonja u përball me të në prapaskenë, duke bërë që drejtuesit të ndërhynin dhe ta shoqëronin. Ai reflektoi mbi implikimet e një sjelljeje të tillë.

“E pashë sjelljen e saj dhe mendova me vete: ‘Kjo duhet të ndikojë në karrierën tuaj. Ashtu si kur paraqiteni në një event profesional dhe veproni kështu, si mund të mos ndikojë kjo në karrierën tuaj?’” Lewis medituar.

Sonja Morgan

Për më tepër, Jeff përmendi një thashethem që Sonja dhe e Luanës shfaqje “Liqeni Crappie” nuk u rinovua për shkak të e Sonjës mashtrime, edhe pse kjo u mohua nga një burim prodhimi.