Jeff Lewis nëse do të pushonte nga puna Teresa Giudice apo Melissa Gorga

Klea

Jeff Lewis nëse do të pushonte nga puna Teresa Giudice apo Melissa Gorga

Jeff Lewis thjesht vendosi dy centët e tij në afatin e gjatë Amvise të vërteta të Nju Xhersit debat. Kjo është, nëse Teresa Giudice ose Melissa Gorga duhet të lirohet nga shfaqja.

Sigurisht, teknikisht, asnjëri nuk duhet të shkarkohet. Por teorikisht, do të ishte e vështirë të filmohej një shfaqje kur një anëtar i kastit refuzon të jetë ndonjëherë para kamerës me një tjetër. Raportet sugjeruan se producentët e sezonit 14 luftuan për të gjetur dramë me vendosjen e detyruar të Terezës.

Dhe deri në atë pikë, pse duhet Tereza të vendosë se nuk dëshiron të filmojë më me një anëtar tjetër të kastit? Duket si një trajtim i veçantë. Megjithatë, disa fansa thonë se problemi qëndron tek Melissa dhe familja e saj. Pra, ku zbarkon Jeff?

A do të vijnë fansat e RHONJ pas Jeff-it?

Në intervistën e 24 majit me Jeff në Two Ts In A Pod, Teddi Mellencamp pyeti se kë do të dërgonte Jeff midis Tre dhe Mel. Pas një pauze të shkurtër, Jeff tha në heshtje: “Mendoj se ndoshta do ta lija Terezën të ikte.” Pasi mori përgjigjen, Teddi tha: “Të urojmë fat në mediat sociale”, duke pranuar fansat disi tejet mbrojtës të Tre.

Tamra Judge tha: “Po, fat për ju në mediat sociale.” Jeff pyeti: “Oh, a nuk është mirë?” Jeff më pas e akuzoi me shaka Teddi-n se e kishte krijuar atë ashtu siç i tha ish-zonja e shtëpisë: “Gëzuar jetën tuaj!” Tamra shtoi, “Ishte mirë që të njoha!”

Nga ana e tij, Jeff tha: “Oh, as që e di. A është ky një problem? Unë thjesht – është thjesht mendimi im.” Prapëseprapë, pavarësisht çdo kundërshtimi që mund të marrë Jeff, një shumicë në rritje duket se pajtohet me të. Kur Tamra dhe Teddi postuan klipin në TikTok, të gjitha komentet kryesore i bënë jehonë marrëveshjes që Teresa duhet të merrte këpucën.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.