Jeff Lewis mendon se sjellja e Sonja Morgan-it e ka hequr Crappie Lake

Klea

Jeff Lewis mendon se sjellja e Sonja Morgan-it e ka hequr Crappie Lake

Sonja Morgan paraqitet si i suvatuar dhe i imët gjatë 15-vjetorit të Watch What Happens Live, duke shkaktuar Jeff Lewis të theksohet se të njëjtat sjellje mund të jenë arsyeja Luann dhe Sonja: Mirë se vini në Liqenin Crappie nuk u rinovua kurrë. Pas transmetimit të kësaj speciale, Jeff u hodh në podcast-in e tij për të filluar të shpërndajë këtë ngjarje. Dhe më pas, ai lëshoi ​​një prerje të zgjeruar, duke spekuluar më tej mbi këtë mendim të tij të vogël. Si gjithmonë, Jeff nuk arriti t’i grisë fjalët e tij.

Cue Lisa Rinna duke thënë “Je shumë e zemëruar”. Ndoshta.

Sipas Jeff-it, Sonja e vendos “muta” në Crappie Lake

Duke folur përmes Jeff Lewis Extended në SiriusXM, Jeff solli këtë speciale të çrregullt, duke theksuar se ai “ishte shumë i mërzitur nga Sonja”. Ai gjithashtu beson “se kanë bërë shumë punë për të redaktuar [out] sjelljet e saj të neveritshme dhe të dehur”, me sa duket, ajo që ne nuk pamë ishte “20 herë më keq”, sepse “Ajo nuk pushoi kurrë së foluri. Ajo ishte luftarake.” Ai gjithashtu e cilësoi Sonjën si “të pasjellshme”, “mosrespektuese” dhe “konfrontuese”.

Këto janë fjalë luftarake. Megjithatë, Sonja nuk po lufton ende. Çfarëdo që të bëni, mos prekni letrat Morgan më pas, Jeff.

Pastaj, Jeff derdhi çajin e tij të vërtetë. Nëse e pyet, Sonya është bërë një detyrim për Bravo. Dhe ndoshta, kjo është arsyeja pse spin-off-i i saj me Luann de Lesseps tani nuk do të ndodhë.

“Epo, ajo që kuptova kohët e fundit, dhe është një thashetheme, se një nga arsyet që Crappie Lake nuk u rinovua nuk ishte sepse nuk ishte i suksesshëm për ta,” filloi Jeff. “Ishte për shkak të saj dhe sjelljes së saj. Pra, kjo e ka ndikuar atë profesionalisht,” shtoi ai, duke u siguruar që të marrë mbrojtjen e tij ligjore duke vënë në dukje sërish se “Ky është një thashethem”.

Megjithatë, Jeff i hodhi Sonjës një kockë gjysmë të bukur. “Unë mendoj se njerëzit me të vërtetë e pëlqejnë atë dhe po rrënjosin për të,” filloi ai. Por më pas, ai e përcaktoi saktë rrënjën e këtij problemi, duke theksuar se “ka një moment në kohë ku nuk është më qesharake”.

Nëse më pyet mua, Jeff ka të paktën të drejtë në një aspekt këtu. Dua të them, unë e adhuroj Sonjën, por në një moment, ajo duhet të mbretërojë.