Jeff Lewis mendon se Dorit Kemsley po bëhet më "e papëlqyeshme"

Klea

Jeff Lewis mendon se Dorit Kemsley po bëhet më “e papëlqyeshme”

Dorit Kemsley nisi sezonin 13 të The Real Housewives of Beverly Hills si një preferuar i hershëm i fansave. Sigurisht, gjërat ndryshojnë shpejt në Bravosferë. Tani, Jeff Lewis ka disa pika për të ngritur në lidhje me Doritin.

Po, kur filloi Sezoni 13 i RHOBH, Dorit i nisi gjërat fuqishëm, duke iu kundërpërgjigjur “shfaqësisë” së Erika Jayne, me një intervistë ikonë rrëfimi. Fatkeqësisht, një nga tiparet më përcaktuese të Sezonit 13 ka qenë paparashikueshmëria e tij dhe opinionet ndryshuan shpejt për Dorit.

Dorit gradualisht u bë lapdoku i Kyle Richards dhe fansat nuk e patën me dashamirësi mënyrën se si sulmuan Sutton Stracke për akuzat për problemin e alkoolit. Nuk është vetëm shikuesi tipik ai që ka marrë parasysh radhën e Dorit, por edhe Jeff Lewis.

A janë kthyer shikuesit e RHOBH kundër Dorit?

Jeff u shfaq në një episod të 16 janarit të Watch What Happens Live, ku ai luajti një lojë të quajtur “Ky është mendimi im (jopopullor)”. Kur tema e lojës u kthye te zonja Kemsley, Jeff tha: “Unë mendoj se Dorit është vazhdimisht e më e papëlqyeshme … Unë po dëgjoja shumë rrëfimin e burrit të saj dhe se si ajo ka ndryshuar. Jam dakord.”

Ai ka të ngjarë t’i referohej diskutimit të PK Kemsley me Doritin dhe terapistin e saj rreth PTSD-së së saj. PK shpjegoi se kishte elementë të gjendjes së Dorit që ai i kuptonte, por elementë të tjerë që dukeshin të shkëputur tërësisht nga PTSD. Ai vuri në dukje se si Doriti u bë më “i mirëmbajtjes së lartë” me kalimin e viteve dhe “durimi” i saj ishte “shfryrë”.

Jeff vazhdoi në segmentin WWHL. “Unë e di që ajo është si kjo fashioniste,” duke vënë citate mbi titullin, “Unë do t’i them asaj: Mund të kapësh një broshurë Chanel në një pulovër H&M, por është ende një pulovër H&M.” Kur klipi mori rrugën për në TikTok përmes @byewighellodrama, komentuesit u përgjigjën me marrëveshje të përgjithshme.

“Unë kurrë nuk e kam dashur më shumë Jeff Lewis,” shkroi një përdorues. Një tjetër tha: “Mos e pëlqeni Jeff Lewis, por ai ka të drejtë.” Megjithatë, një komentues tjetër tha: “Më pëlqen ajo këtë sezon”, dhe shumë të tjerë u pajtuan me atë ndjenjë.

Sezoni 13 i The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.