Jeff Lewis jep një përditësim për Shannon Beador: "Ajo nuk është në vendin më të mirë"

Klea

Jeff Lewis jep një përditësim për Shannon Beador: “Ajo nuk është në vendin më të mirë”

Askush në botë nuk ka investuar më shumë në të Shannon Beador dramë godit-dhe-kund se Jeff Lewis. Të dy kanë qenë miq, por që kur ylli i Real Housewives of Orange County bëri një udhëtim në shtëpinë e madhe për të vozitur nën ndikim, Jeff ka përdorur emisionin e tij radiofonik për t’i dhënë botës një lojë për të luajtur në gjendjen e saj.

Në episodin e fundit të Jeff Lewis Live në Sirius XM, eksperti i pasurive të paluajtshme foli për gjendjen aktuale mendore të Shannon pas arrestimit të saj. Bazuar në prognozën e Jeff-it, duket sikur Shannon ka një rrugë të gjatë përpara saj.

Përditësimi i përditshëm i Jeff Shannon

Jeff-it iu bashkua e reja nga RHOC, Taylor Armstrong. Ata diskutuan sinqerisht arrestimin e Shannon sikur të mos kishte mijëra njerëz që dëgjonin drejtpërdrejt. Taylor pranoi se ajo kishte qenë në kontakt me Shannon vetëm me mesazhe, por Jeff shpjegoi se ai ka folur me të çdo ditë në telefon që nga aksidenti.

“Unë flas me të pothuajse çdo ditë për ta kontrolluar atë. E dini, ajo nuk është në vendin më të mirë,” shpjegoi Jeff. “Natyrisht, kjo është një kohë vërtet, vërtet e vështirë për të dhe unë thjesht po përpiqem të jem mbështetës dhe aty për të dhe ta dëgjoj atë dhe të gjitha këto.”

Edhe pse Shannon po përpiqet të lundrojë në këtë kohë të vështirë, Jeff tha se është e ndërlikuar për të që ta bëjë këtë tani, sepse ajo po përndiqet nga paparacët sa herë që përpiqet të largohet nga shtëpia. Sipas Jeff-it, ajo nuk mund të ecë as Archie-n pa njerëzit që i bëjnë pritë për foto.

Për të shmangur paparacët, Jeff tha se ai ofroi të linte Shannon të përplasej në vendin e tij. Megjithatë, ai zbuloi se ajo kishte bërë plane për të qëndruar me Vicki Gunvalson me shpresën se komuniteti i saj i mbyllur mund të ofronte më shumë privatësi. Na pëlqen të shohim Tres Amigas të ngjitur së bashku!

Së shpejti: terapi intensive

Sigurisht, Shannon po përballet me disa probleme serioze ligjore. Por pikërisht tani, Jeff tha se fokusi i saj kryesor është shërimi. Më parë në emisionin e Jeff-it, ai tha se Shannon u plagos në aksident me makinë, megjithëse është ende e paqartë shkalla e plotë e lëndimeve të saj. Por sipas Jeff, ajo është duke u fokusuar në shërimin si fizikisht ashtu edhe emocionalisht. Javën e ardhshme, ajo do të fillojë një program intensiv terapie që në thelb është si një punë me kohë të plotë. Është pesë ditë në javë, gjatë gjithë ditës.

Taylor dhe Jeff ndanë të dy shqetësimet e tyre për djegien e saj në një orar kaq intensiv terapie. Ekziston ajo thënie për “shumë gjë të mirë”. Megjithatë, Jeff beson se terapia do të jetë e dobishme për personalitetin e Shannon-it që kënaq njerëzit. Ai nuk mendon se ajo është një alkoolike – ai mendon se ajo thjesht po shkon së bashku me mashtrimet e John Janssen sepse ajo dëshiron ta bëjë atë të lumtur.

“Unë besoj se ka disa çështje të tjera atje, dhe unë besoj se Shannon është një kënaqësi, dhe mendoj se nëse ajo është afër, mendoj si gjysëm pensionisti i John, kështu që ai mund të qëndrojë zgjuar deri në mesnatë, në orën dy të mëngjesit. çdo natë nëse dëshiron, “shpjegoi Jeff.

“Ajo ndihet sikur po argëtohet me Gjonin. Ajo e do Gjonin. Ai dëshiron të shkojë në një vend tjetër, ose dëshiron të bëjë karaoke dhe ajo shkon me të, por më pas mendoj se ajo pendohet të nesërmen”, vazhdoi ai.

Sezoni 17 i Real Housewives of Orange County vazhdon në Bravo të mërkurën në orën 7/8c. Dhe, ju mund të kapni përditësimet e përditshme të Jeff Lewis Shannon Beador në Sirius XM, pesë ditë në javë në orën 11/12c.