Jeff Lewis dyfishon kritikat e Monica Garcia

Klea

Jeff Lewis dyfishon kritikat e Monica Garcia

Jeff Lewis është i njohur për të shprehur mendimin e tij. Ish-ylli i Flipping Out filloi podcast-in e tij në vitin 2017 dhe që atëherë ka dhënë komente të diskutueshme. Ndërsa disa e duan ndershmërinë brutale të Jeff-it, të tjerë mendojnë se ai shkon shumë larg.

Një shembull i tillë do të ishin komentet e tij të fundit për fillestarin Real Housewives of Solt Lake City, Monica Garcia. Ndërsa fliste në një panel BravoCon në nëntor, Jeff kundërshtoi Monicën duke thënë se ajo është “në pulla ushqimore” dhe “tre pagesa prapa” në automjetin e saj luksoz. Por në vend që të kërkojë falje për gërmimin poshtë brezit, ai po dyfishohet.

Jeff nuk mendon se Monica është “aspiruese”

Jeff kohët e fundit vazhdoi me The Messenger dhe shkroi: “Nuk kam asnjë interes të rregulloj gjërat me Monikën. Unë kam thënë atë që besoj se është e vërtetë, ku nuk besoj se Monika është e përshtatshme për Real Housewives. Nuk është një mënyrë jetese aspiruese.”

Ai vazhdoi, “Unë e kuptoj që ajo mund të jetë e afërt, por kjo nuk është arsyeja pse ne shikojmë Real Housewives. Unë nuk i shikoj Real Housewives sepse ato janë të afërta, i shikoj për shkak të stilit të tyre të jetesës ekstravagante dhe ata jetojnë një jetë që shumica prej nesh nuk e bëjnë.”

Më në fund, Jeff nxorri gërmimin përfundimtar dhe tha: “Unë e shoh se historia e Monikës është dëshpëruese, sinqerisht.” Po!

Monika kundërpërgjigjet

Sa i përket faktit nëse do ta ftonte apo jo Monikën në podcast-in e tij, rrëshqitësi i njohur i shtëpisë, kjo është një jo e madhe. “Nuk kam asnjë interes në këtë pikë. Nëse do të marr një shtëpiake nga Solt Lake City, dua Heather Gay ose Meredith Marks ose Lisa Barlow ose Whitney Rose. Dua të them, pothuajse kushdo tjetër.”

Por Monica, e vërtetë në formë, u kundërpërgjigj. “Së pari, as që e di se kush është. Sinqerisht, unë jam si ‘Kush është Jeff Lewis?’ kur njerëzit më thanë këtë. Mendoj se ai kishte një shfaqje në një moment? Une nuk e di. Më duhet ta kërkoj në Google”, tha ajo për Us Weekly.

Real Housewives of Solt Lake City transmetohet të mërkurën në 8/7c në Bravo.