Jeff Lewis do të filmojë për sezonin 18 të RHOC, adreson Tres Amigas Splitting Up

Klea

Jeff Lewis do të filmojë për sezonin 18 të RHOC, adreson Tres Amigas Splitting Up

Kur Jeff Lewis vjen në klubin Watch What Happens Live, mund të presësh dy gjëra: buzë të mëdha dhe shumë rrëmujë. Paraqitja e tij e fundit në shfaqje i përmbushi të gjitha këto pritje.

Jeff ushqehej me Andy Cohen për të gjitha gjërat Bravo. Në veçanti, një çift telefonuesish virtualë donin të dinin rreth mendimeve të tij mbi dramën aktuale Tres Amigas që shpaloset prapa skenave të Amvise të vërteta të Orange County. Jeff është në thelb një amvise nderi e Orange County dhe është mik i ngushtë me disa nga zonjat RHOC. Pra, kush më mirë se të peshojë në dramën Tres Amigas?

Jeff jep dy centët e tij në Tres Amigas

Telefonuesit virtualë të WWHL donin të merrnin mendimet e Jeff-it mbi dramën aktuale që rrethon Tamra Judge, Vicki Gunvalson dhe Shannon Beador. Pse u ndanë Tres Amigas dhe a mund të kthehen ndonjëherë bashkë?

Kur fliste për grindjen, Jeff dukej optimist se zonjat mund të rindërtonin grupin e tyre të shkatërruar të miqve. Në fund të fundit, ata luftojnë me njëri-tjetrin për të jetuar në RHOC. Jeff tha, “Kurrë mos thuaj kurrë” për ta duke u ribashkuar dikur në rrugë.

Jeff vazhdoi, “Dua të them, ata kanë qenë në atë shfaqje së bashku për shumë vite. Ata janë të gjithë miqtë e mi, gjë që më vë në një pozitë shumë të vështirë, por do të doja t’i shihja të gjithë së bashku.”

Ashtu si shumica prej nesh, Jeff pranoi se është pak në mëdyshje se çfarë e shkaktoi saktësisht përçarjen në Tres Amigas. Ai tha se ka dëgjuar të dyja anët e historisë së Shannon dhe Vicki-t dhe se po planifikon të flasë me Tamrën së shpejti. Ata thonë se çdo histori ka dy anë, por kjo padyshim ka tre.

Jeff po vjen në RHOC

Kur foli për dramën RHOC, Jeff zbuloi se së shpejti do të jetë në vijën e parë të dramës. Shumë për zemërimin e Andit, Jeff tha se ai ishte i ftuar të shkonte në drekë dhe të filmonte për Real Housewives të sezonit 18 të Orange County.

“Ju e dini se ata më kërkuan të filmoja për Real Housewives of Orange County,” zbuloi Jeff. “Gjithmonë kam dashur të jem shtëpiake. Ëndrra ime po bëhet realitet.”

Kur Jeff bëri atë njoftim të vogël, Andi dukej jashtëzakonisht i mërzitur. Duket sikur ai informacion nuk ishte menduar të ndahej ende. Andi u përgjigj: “Mirë, mirë. Epo, ndoshta kjo është diçka që mund ta mbani për vete.”

Nuk është e qartë se sa do ta shohim Jeff në sezonin 18 të RHOC. Nëse ai është vetëm duke filmuar një drekë, kjo mund të arrijë në vetëm 60 sekonda kohë në ekran. Ose, ndoshta ai do të jetë ai që do të kapërcejë hendekun midis Tres Amigas. Ne do të jemi të sintonizuar në çdo mënyrë.