Jeff Lewis derdhet në Dorit dhe PK Kemsley Split

Klea

Jeff Lewis derdhet në Dorit dhe PK Kemsley Split

Sezoni 13 i Real Housewives of Beverly Hills theksoi të çarat në Dorit Kemsley dhe PK Kemsley's martesë. Dorit ishte i sinqertë për vuajtjen nga PTSD pas atij pushtimi të tmerrshëm të armatosur në shtëpi. Ajo ndjeu se i shoqi nuk e kuptonte ankthin e saj, madje ata panë një këshilltar së bashku. Fatkeqësisht, biznesi i PK-së e mbajti atë larg shtëpisë për periudha të gjata kohore, gjë që ndikoi negativisht edhe në martesën e tyre.

Pasi mohuan pretendimet se martesa e tyre po rëndonte, çifti konfirmoi ndarjen e tyre në maj të vitit 2024. Në deklaratën e tyre, ata thanë se po fokusoheshin te dy fëmijët e tyre. Kjo ishte befasuese, edhe pse Erika Jayne na paralajmëroi të gjithëve në BravoCon 2022. Ajo parashikoi që PK dhe Dorit do të ishin çifti i radhës që do të jepte dorëheqjen.

A i fshihnin Doriti dhe PK problemet e tyre martesore?

Teddi Mellencamp bisedoi me të Jeff Lewis në podkastin e saj, Two Ts In A Pod. Dhe ajo donte të gjitha detajet e pista për ndarjen e Dorit. “Çfarë mendimi keni për Doritin dhe PK-në?” ajo pyeti.

“Epo, e dija që ata jetonin të ndarë shumë, shumë, shumë kohë më parë,” filloi Jeff. “Shumë përpara Erikës [Jayne] e tha këtë në BravoCon?” komentoi Teddi.

Tani, për të qenë të qartë, Jeff nuk na dha një afat kohor të saktë të ngjarjeve. “Gjatë para. Unë kam një mik të përbashkët të PK-së,” shpjegoi ai. “E dija shumë më parë se ai jetonte në një hotel. Dhe ju e dini se ka vazhduar për një kohë të gjatë.”

Është një bast i sigurt që çështjet martesore të Dorit do të jenë në qendër të skenës për sezonin 14 të RHOBH. U përfol se Dorit rrezikonte të humbiste diamantin e saj, por ndarja e saj plot lëng nga PK mund ta ketë shpëtuar. Ndoshta ata do të japin njëfarë qartësie rreth asaj që e ndau bashkimin e tyre. Sigurisht, ndarja e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndoshta do të mbulohet gjithashtu, nëse Kyle derdh ndonjë çaj për shikuesit.

Ju mund të kapni Real Housewives of Beverly Hills duke transmetuar në Peacock.