Jeff Lewis bëri që Shannon Beador t'u kërkojë falje prodhuesve të RHOC për këtë arsye

Klea

Jeff Lewis bëri që Shannon Beador t’u kërkojë falje prodhuesve të RHOC për këtë arsye

Shannon Beador rrezikoi të linte gjithçka të rrëshqiste jo shumë kohë më parë. Ndoshta nëse ajo do të hidhej në erë në prodhimin Real Housewives të Orange County në 2023, gjërat nuk do të kishin shkuar aq mirë për të. Për fat, ajo kishte Jeff Lewis për të dhënë një dorë udhërrëfyese.

Pas vitit 2023, peizazhi i realitetit televiziv ka ndryshuar. Me kaq shumë kritika të bëra kundër prodhimit vitin e kaluar, yjet e realitetit dhe ish-yjet e gjejnë veten në një nga dy kampet: me produksionin ose kundër tij. Nuk ka asnjë në mes.

Yjet e realitetit duhet të jenë më të kujdesshëm se kurrë këto ditë, veçanërisht Bravolebrities, duke pasur parasysh se Bravo mori pjesën më të madhe të nxehtësisë në 2023. Si i tillë, anëtarët e kastit të realitetit televiziv duhet të jenë të kujdesshëm me aktorët, ekipin dhe producentët e tyre.

Shannon pothuajse u largua nga Bravo dhe shpërtheu në prodhim

Në episodin e katërt të Podcast-it Hot Mic Bravo, Shannon foli me Alex Baskin për të gjitha gjërat RHOC. Ajo zbuloi se diku mes sezonit 11 dhe 12, ajo kishte kërcënuar se do ta linte shfaqjen. Kur “martesa e saj dhe David Beador filloi të shkërmoqet”, Shannon ishte e mërzitur kuptueshëm dhe tha se do të dilte nga shfaqja aty-këtu.

Shannon i rrëfeu ngjarjet Aleksit: “Ju thirra të gjithëve një ditë dhe shkova, ‘Unë jam jashtë! Kam mbaruar me këtë shfaqje!’” Më vonë, ajo mori një telefonatë nga një mik i shqetësuar. “Jeff Lewis më thirri të nesërmen dhe ai tha, ‘Ti merr në telefon dhe ti telefonon’. Madje i dërgova mesazh Andit [Cohen]; Ju kërkova falje të gjithëve.”

Më pas, ajo i siguroi të gjithë se nuk u përpoq më të hiqte dorë pas faktit dhe nuk kishte ndërmend ta linte në të ardhmen. “Deri më sot kam qenë i zemëruar, por kurrë nuk kam thënë ‘do të lë dorë. Kam mbaruar me shfaqjen.’ Unë jam mirënjohës … ekuipazhit – ata janë si familje për mua. Ka qenë një bekim. Me shumë kohë të vështira.” Për të ardhmen e parashikueshme, Shannon është i vendosur në kampin e Bravo.