Jeannie Mai

Klea

Jeezy kërkon kujdestarinë e plotë të vajzës 2-vjeçare mes divorcit të Jeannie Mai!

Jeezy kërkon kujdestarinë e plotë të vajzës 2-vjeçare mes divorcit të Jeannie Mai!

Jeezy kërkon kujdestarinë kryesore të vajzës dyvjeçare me të cilën ndan Jeannie Mai, ndërsa divorci i tyre i hidhur ecën përpara.

Jeannie Mai

Të mërkurën, muzikanti paraqiti një kërkesë në një gjykatë të qarkut Fulton për të liruar marrëveshjen aktuale të ndërmjetësuar të çiftit të huaj për kujdestarinë dhe lejimin e kohës me fëmijën, sipas dokumenteve të gjykatës.

Jeezy, emri i lindjes së të cilit është Jay Jenkinspretendoi se ai dhe ish-personaliteti i “Real” arritën një marrëveshje kujdestarie për të Monako përsëri në shkurt. Ai tani dëshiron që vogëlushi të jetojë me të me kohë të plotë, për shkak të Mai's orar i ngarkuar.

Jeannie Mai

Jeezy, 46, pohoi se i kishte ofruar të transferohej në bodrumin e shtëpisë bashkëshortore por Mai, 45 vjeç, që atëherë ishte larguar nga shtëpia me vajzën e tyre. Reperi pretendoi se për Monakon po kujdesej Mai's vëllai dhe nëna, duke pohuar se orari kaotik i ish-it nuk ishte i shëndetshëm për fëmijën e tyre.

Ai gjithashtu pretendoi se Mai kishte refuzuar t'i përmbahej marrëveshjes së tyre të kujdestarisë dhe nuk i kishte lejuar atij kohë prindërore me vajzën e tij, gjatë dy muajve të fundit. Ai shprehu besimin e tij se Monako do të kishte një jetë të përditshme më të qëndrueshme nën kujdesin e tij parësor.

Jeannie Mai

Jeezy dhe Mai mirëpritën vajzën e tyre në janar 2022.

Nëntorin e kaluar, Jeezy i tha gjykatës se Mai po “mbante” fëmijën e tyre prej tij. Ai pretendoi në një mocion të paraqitur se “mungesa e konsistencës, vazhdimësisë dhe stabilitetit të lidhur në thelb me një orar kaq të rastësishëm dhe të rrjedhshëm të prindërimit” ishte bërë “stresues” për vajzën e tij të vogël.

Jeannie Mai

Mai mohoi akuzat, duke i thënë gjykatës se ajo donte të “ushqiste një mjedis të hapur, mbështetës dhe të sigurt për të dy prindërit për të marrë pjesë aktive” në jetën e Monakos. Ajo vuri në dukje se një mjedis i sigurt do të përfshinte një angazhim nga ish-i i saj për të ruajtur siç duhet armët e tij të zjarrit.

Jeannie Mai

Dokumentet e marra nga media në dhjetor lexojnë — “Është thelbësore të sqarohet se këmbëngulja e zonjës Jenkins për marrjen e masave të arsyeshme të sigurisë, të tilla si sigurimi dhe mbyllja e sigurtë e të gjitha armëve të zjarrit që kanë qenë të pasigurta në të kaluarën, si dhe Të kesh familjaritet dhe kujdestarë të trajnuar siç duhet nuk është absolutisht ruajtje e portës, por më tepër një përpjekje e përgjegjshme për t'i dhënë përparësi mirëqenies së vajzës së tyre.”

“Këto kërkesa janë të bazuara në shqetësimin e vërtetë të zonjës Jenkins për sigurinë dhe sigurinë e vajzës së palëve, veçanërisht kur janë nën kujdesin e të tjerëve dhe udhëtojnë në të gjithë vendin, dhe janë masa të arsyeshme mbrojtëse, jo një përpjekje për të kufizuar aksesin e Z. Jenkins për vajzën e tyre.”

Jeannie Mai

Jeezy paraqiti kërkesën për divorc nga Mai në shtator, pas një martese dyvjeçare.

Një burim i brendshëm i tha Page Six në atë kohë se prezantuesja televizive ishte “shkatërruar” nga shpërbërja dhe donte “kthimin e njësisë së saj familjare”.

Jeannie Mai

Jeezy më vonë zbuloi se çifti kishte provuar terapinë, pa sukses. Mai la të kuptohej se e nominuara katër herë për Grammy kishte qenë e pabesë dhe i kërkoi një gjyqtari të hidhte paramartesën e tyre, sepse ajo e nënshkroi atë pa një shqyrtim të plotë për shkak të kufizimeve kohore.