Jax Taylor thotë se Ariana Madix është 'djali numër një në grup'

Klea

Jax Taylor thotë se Ariana Madix është ‘djali numër një në grup’

Edhe pse filloi goxha e përafërt, 2023-ta ka qenë një vit i ri për të Ariana Madix. Ajo mund të jetë bërë pis nga Tom Sandoval, por Ariana ka dalë një yll i ndritshëm. Jo vetëm që ajo ishte e ftuar në darkën vjetore të korrespondentëve të Whitehouse në prill, por ajo u përfshi në një film Lifetime dhe gjeti një të dashur krejt të ri. Dhe tani ajo po kalon kohën e jetës së saj duke konkurruar në Dancing with the Stars.

Më 12 tetor, ish-bashkëylli i Ariana-s Vanderpump Rules Jax Taylor ishte i ftuar në Watch What Happens Live. Gjatë një loje të “A pendoheni?” Prezantuesi Andy Cohen pyeti nëse Jax ishte penduar që tha se ishte “djali numër një në grup”. Jax u përgjigj me një prerje, “F*ck, jo!”

Andi vazhdoi të pyeste se kush do të ishte Numri Një këto ditë. Pasi përjashtoi James Kennedy, Tom Schwartz dhe Tom Sandoval, Jax deklaroi, “Ariana është djali numër një në atë grup”. Nuk e ka gabim.

Jax parashikon një të ardhme të ndritur për Arianën

Presley Ann/Getty Images për SoFi

Ariana e nxori veten me sukses nga grumbulli i plehut organik që ishte jeta e saj me Sandoval. Edhe pse ajo dhe ish-i i saj ende ndajnë shtëpinë e fshatit Valley që blenë në vitin 2019, ata jetojnë në pjesë të ndara të shtëpisë, duke mos parë apo folur kurrë me njëri-tjetrin.

Pse nuk largohet njëri prej tyre? Pse nuk e shesin shtëpinë? Kjo duhet të jetë e mjerë. Duhet të jetë veçanërisht e vështirë nëse/kur vjen djali i ri i Arianës, Daniel Wai. Ose ndoshta nuk e bën.

Sido që të jetë, Ariana me siguri po jeton shprehjen e vjetër: “Kur jeta të jep limon, bëj limonadë”. Dhe unë gjithmonë shtoj: “Dhe bëni një festë.” Ajo është padyshim Phoenix që ngrihet nga flakët, një simbol i ndritshëm i drejtësisë për çdo grua që është tradhtuar ndonjëherë.

Dhe Tom? Ai është ende duke spërkatur përreth në pellgun e baltës, duke u përpjekur dëshpërimisht të jetë i përshtatshëm dhe “i lezetshëm” me manikyrin e tij të bardhë dhe brezin e tij budalla të mbulimit, The Most Extras.