Jax Taylor sugjeron vaksinat që e bënë Son Cruz të regresojë

Klea

Jax Taylor sugjeron vaksinat që e bënë Son Cruz të regresojë

Papritur, Jax Taylor duket se mendon se është një ekspert i shëndetit publik. Ylli i Luginës sapo hyri në Instagram për të bërë një pretendim të çuditshëm se vaksinat kishin një efekt negativ tek djali i tij. Cruz. Sigurisht, të gjithë kanë të drejtën e mendimit të tyre, por ky është një mendim interesant.

Në The Valley, Jax dhe gruaja e tij e larguar, Brittany Cartwright, janë hapur për sfidat e zhvillimit të të voglit të tyre. Ata thanë se ai ishte në rrugën e duhur me të gjitha arritjet e tij, por më pas papritmas filloi të regresohej një ditë. Jax tha se ai ka bërë shumë kërkime për të kuptuar se çfarë e shkaktoi këtë, dhe duket sikur ai ka gjetur disa gjetje të dyshimta.

Jax po kërkon përgjigje

Komentet e diskutueshme të Jax për vaksinat erdhën përmes Instagramit. Ai postoi një koment ku sugjeroi se problemet e zhvillimit të Cruz filluan pikërisht në të njëjtën kohë kur ai mori vaksinat e tij.

“Djali im zvarritej herët, ecte herët dhe madje foli herët,” shpjegoi Jax. “Pastaj e vaksinuam dhe gjithçka ndaloi.”

Jax nuk shtjelloi konkretisht se për cilat vaksina është skeptik. Dy-vjeçarët zakonisht kanë një grusht vaksinash që i mbrojnë ata kundër sëmundjeve të tmerrshme si poliomieliti, fruthi dhe shytat. Pavarësisht, Jax nuk mund të mos vinte në dyshim shkencën.

Alumi i Vanderpump Rules vazhdoi, “Unë nuk po them se vaksinat janë shkaku, por çfarë tjetër mund të jetë, si mundet [Cruz] Flisni plotësisht, ecni plotësisht dhe ndaloni dy javë pas vaksinimit.”

Ndërsa Jax vazhdon të teorizojë rreth vaksinave, Cruz është në terapi të të folurit për të ndihmuar në adresimin e shqetësimeve zhvillimore. Në The Valley, Brittany tha se ajo dëshiron të sigurohet që ai të ketë të gjitha “mjetet e duhura” për sukses. Kamerat i ndoqën ndërsa Cruz kishte një seancë me logopedinen e tij, Miss Dory. Ai është padyshim në duar të mira, ndërkohë që është i mbrojtur nga sëmundje të rënda.

Shikoni episodet e reja të The Valley të martën në mbrëmje në 9/8c në Bravo.