Brittany Cartwright

Klea

Jax Taylor shpërthen Brittany Cartwright pas finales së sezonit “The Valley”, e akuzon atë për mashtrim!

Jax Taylor shpërthen Brittany Cartwright pas finales së sezonit “The Valley”, e akuzon atë për mashtrim!

Vetëm disa orë pas përfundimit të sezonit shpërthyes të Lugina transmetuar, Jax Taylorshkoi në rrjetet sociale për të sulmuar gruan e tij të larguar, Brittany Cartwrightduke e akuzuar atë për tradhti për katër muajt e fundit.

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright

Jax Taylor hipi në X, i njohur më parë si Twitter në orën 3:14 të mëngjesit për të ndarë, “mund të dëshironi të pyesni Brittany-n me kë ka fjetur ajo për 4 muajt e fundit…”.

Përfundimi i Lugina të martën, më 4 qershor, i dha fund sezonit të parë të serialit dhe u mbyll martesat e katër anëtarëve të kastit.

Jax Taylor

Një çift që përballej me sfida të rëndësishme ishte Jax Taylor dhe Brittany Cartwright. Dyshja u shfaq duke finalizuar përgatitjet për lançimin e barit të tyre të ri sportiv, Jax-it Studio City. Në një përpjekje për të përmirësuar marrëdhëniet e tyre të tensionuara, Brittany35, i organizuar për Jax-it motra për të fluturuar si një surprizë për ngjarjen.

“Mund të jetë zhgënjyese dhe ndihem sikur nuk më dëgjoni ndonjëherë.” Brittany i besuar Jax44. “Ndjehem sikur nuk tërhiqesh nga unë ndonjëherë.”

Brittany Cartwright

Pavarësisht e Brittany Gjest i zhytur në mendime që synonte pajtimin, ai solli në fokus çështjet e tyre themelore, duke theksuar betejat emocionale me të cilat u përballën ndërsa sezoni arriti në fundin e tij prekës.

Jax ia atribuoi sjelljen e tij të çrregullt të fundit stresit, por Brittany shprehu zhgënjimin e saj për planet e tyre të vonuara për të zgjeruar familjen e tyre.

“Më lëndon ndjenjat e mia që sa herë që vinte koha që orari ynë të përpiqeshim të fillonim përpjekjet për fëmijën këtë muaj, ju ishit shumë kundër tij.” Brittany të përbashkëta, duke iu drejtuar Jax-it ngurrimi. Jax përsëriti se ai ishte ndjerë “i mbingarkuar”.

Jax Taylor

Pavarësisht dëshirës së tyre për të rritur familjen, Brittany shprehu shqetësimet e saj për gjendjen e tyre aktuale.

“Aq sa dua të kem një fëmijë, edhe unë nuk e di se si unë dhe ju mund të sjellim një fëmijë tjetër në këtë botë nëse nuk i rregullojmë këto gjëra në marrëdhënien tonë, e dini se çfarë dua të them?” shpjegoi ajo. “Sepse nuk e dua këtë për të ardhmen tonë.”

Brittany Cartwright

Shkëmbimi i përzemërt nënvizoi çështjet e thella që ata duhet të adresojnë, duke i lënë shikuesit një vështrim prekës në sfidat e marrëdhënieve të tyre me mbylljen e sezonit.

Jax Taylor

Pavarësisht marrëdhënies së tyre të vështirë, Jax panë hapjen e Jax-it Studio City me Brittany si një arritje e rëndësishme. Në festën e nisjes, ku u ndezën tensionet mes Janet Caperna dhe Zack Wickham për një ftesë të humbur për udhëtimin e saj në muajin e vogël, Jax shprehu mirënjohjen e tij për e Brittany mbështetje.

“Mendoj se i mposhtim shanset kur bëhet fjalë për hapjen e një lokali me një partner ose një tjetër të rëndësishëm, burrë, grua, çfarëdo qoftë, mendoj se kjo është e vetmja gjë që po mban. Brittany dhe unë bashkë” Jax ndarë në një intervistë rrëfimi. “Dhe tani, e ardhmja duket mjaft e ndritshme.”

Jax Taylor

Megjithatë, episodi dha një vështrim të mprehtë në të ardhmen e tyre, duke u ndezur gjashtë muaj deri në mars. Kjo ishte menjëherë pas Brittany ishte larguar nga shtëpia me të cilën ndante Jax dhe djalin e tyre 3-vjeçar Cruz, me të parën Rregullat e Vanderpompës yjet që konfirmojnë ndarjen e tyre.

“Nuk e pashë që kjo të vinte, më falni,” Jax tha i përlotur në një intervistë rrëfimi. “Nuk e kam menduar kurrë se do të isha në pozicionin në të cilin jam tani.”