Jax Taylor

Klea

Jax Taylor shfaqet në Vegas në mes të dramës me Brittany Cartwright!

Jsëpata Taylor shfaqet në Vegas në mes të dramës me Brittany Cartwright!

Mes spekulimeve të shumta për gjendjen e marrëdhënies së tij me Brittany Cartwright, Jax Taylor u pa duke shijuar skenën e gjallë të Las Vegasit, ku u kap duke derdhur pije dhe duke u zhytur në atmosferën e gjallë në Daylight Beach Club në Mandalay Bay, i shoqëruar nga miku i tij i ngushtë. Tom Schwartz.

Jax Taylor

Me një bluzë të relaksuar grafike të zezë, Rregullat e Vanderpompës alumi nxirrte gëzim teksa përzihej me të ftuarit, duke tërhequr brohoritje nga admiruesit e veshur me bikini, të cilët me entuziazëm u mblodhën rreth tij.

Kjo skenë bie ashpër në kontrast me turbulencat e fundit me të cilat përballen Jax's Bar Studio City në Los Anxhelos, i cili është përballur me një breshëri reagimesh negative në lidhje me kuzhinën dhe shërbimin e tij.

Jax Taylor

I padekur nga shqyrtimi rreth sipërmarrjeve të tij të biznesit, Jax u shfaq i patrazuar gjatë arratisjes së tij në qytetin e mëkatit, veçanërisht në mungesë të gruas së tij të larguar, Brittany Cartwright. Marrëdhënia e tyre ka qenë nën një vëzhgim intensiv, me Jax kohët e fundit duke lënë të kuptohet për përpjekjet drejt pajtimit në një shkëmbim të mediave sociale.

“Ne jemi duke i zgjidhur gjërat,” Taylor pohuar në përgjigje të pyetjes së një fansi në lidhje me statusin e marrëdhënies së tyre, duke adresuar gjithashtu ngjarjet e trazuara të përshkruara në finalen e sezonit të Luginaduke theksuar se këto incidente kanë ndodhur muaj më parë.

Jax Taylor

Në finale, ata patën një shkëmbim të sinqertë në kamera. Brittany ishte përballur Jax për vërtetësinë e përpjekjeve të tij për të shpëtuar martesën e tyre, duke vënë në dyshim interesin e tij të papritur për këshillim, i cili përputhej me orarin e xhirimeve të serialit.

“Mos u zemëro me mua vetëm sepse po të thërras jashtë.” Brittany pohoi, duke shprehur skepticizëm për Jax's motivet. Pavarësisht këmbënguljes së tij për sinqeritetin e vendimit të tij, Brittany mbeti e dyshimtë, duke sugjeruar se mund të ishte një fasadë për kamerat.

Brittany Cartwright

“E gjithë kjo është një front,” Brittany ua besoi producentëve, duke shprehur mosbesimin e saj Jax-it ndryshim i dukshëm i zemrës. Ajo e sfidoi atë të provonte se e kishte gabim, por mbeti e pa bindur për angazhimin e tij për të ndryshuar.

e Brittany Shqetësimet për dinamikën e marrëdhënieve të tyre nuk janë të reja. Ajo ka theksuar më parë Jax's hezitimi ndaj terapisë si një pengesë e rëndësishme, duke rrëfyer raste të sikletit publik dhe keqtrajtimit verbal, duke hedhur dritë mbi aspektet më të errëta të martesës së tyre.

Jax Taylor

Derisa Jax caktoi një seancë këshillimi, ai pranoi se nuk e ndoqi kurrë, duke përmendur distancën si një pengesë. BrittanyMegjithatë, pohoi se dështimi i tij për t'i dhënë përparësi marrëdhënies së tyre më herët flet shumë.

Megjithatë, pak orë përpara se të shprehnin optimizëm për marrëdhënien e tyre, Jax mori një rrëshqitje në Cartwright në rrjetet sociale, duke insinuuar përfshirjen e saj me dikë tjetër pas ndarjes së tyre në shkurt.

Jax Taylor

“Ju mund të dëshironi të pyesni Brittany me të cilin ajo ka fjetur për 4 muajt e fundit…” Jax's postimi i fshirë tani në X lexoni.

Deklaratat publike të çiftit kanë qenë kontradiktore, me Jax duke zbuluar në podkastin e tyre të përbashkët, “Kur godet realiteti”, hapja e tyre për t'u takuar me njerëz të tjerë, ndërsa Cartwright ka mbetur e rezervuar për statusin e saj të takimit.

Brittany Cartwright

Pavarësisht thashethemeve që lidhen Jax Taylor për të modeluar Paige Woolenai mohoi me vendosmëri çdo përfshirje romantike. Taylor dhe Cartwright, prindërit e një djali 3-vjeçar të quajtur Cruz, shkëmbyen betime në vitin 2019, por marrëdhënia e tyre është dëmtuar nga luhatjet e fatit kohët e fundit.