Jax Taylor ribashkohet me Tom Sandoval dhe Schwartz për Ditën e Falenderimeve

Klea

Jax Taylor ribashkohet me Tom Sandoval dhe Schwartz për Ditën e Falenderimeve

Jax Taylor nuk ka një reputacion të madh. Fakti që kaq pak fansa po luten që ai të kthehet në Vanderpump Rules flet vetë. Sigurisht, kur bëhet fjalë për reputacionin e keq të VPR, disa yje mund ta bëjnë atë të mposhtet në këtë pikë.

Rasti në fjalë, Tom Sandoval, veprimet e tmerrshme të të cilit nuk kanë nevojë për shpjegim. Derisa Tom Schwartz e konsideronte veten fajtor vetëm nga shoqërimi, fansat e Pump Rules sigurisht që nuk e shihnin kështu.

Për fat të keq për Jax dhe Schwartz, faji nga shoqërimi është ende shumë real. Pra, në një peizazh televiziv pas skadovalit, ku Jax dhe Schwartz përpiqen të mbajnë një marrëdhënie pozitive me Tom Sandoval, të dy do të goditen për këtë.

A duhet që Jax të ndërpresë lidhjet me Toms?

Në Ditën e Falenderimeve, Jax postoi një pamje të historisë së tij në Instagram në Twitter. Në foto paraqitej Jax me Sandoval në të djathtë dhe Schwartz në të majtë. “U riktheva grupin,” i ka shkruar Jax historisë, me tre emoji gjeldeti që pasojnë. Në Twitter, ai shkroi gjithashtu një mbishkrim me një gotë emoji me alkool dhe një fytyrë të keqe, duke treguar ndoshta njëfarë vetëdijeje.

Sapo Jax e la foton të shkojë në Twitter, fansat patën një ditë në terren me të. Ndërsa një përgjigje i shkroi Jax-it, “Kurrë nuk ke qenë më djali numër 1 në asnjë grup.” Një përdorues u përgjigj në të njëjtën mënyrë, duke shkruar, “Aww Jax mos e ul veten në nivelin e tyre.” Një përdorues tjetër thjesht shkroi, “Karburanti i makthit”.

Një përgjigje tjetër thoshte: “A është kjo kur mblidheni të gjithë bashkë dhe më pas e mbyllni Sandovalin në dollap derisa të mësojë se si të sillet?” në një shënim më serioz, tha gjithashtu: “Sikur ai nuk ka qenë një mik i mirë për ju për një kohë të gjatë.” Sigurisht, kishte edhe tifozë të tjerë që mbronin dhe mbështesnin treshen. “Është koha për të ecur përpara dhe për të falur Tomin!!” tha një fans.

Vanderpump Rules kthehet në Bravo në janar 2024.