Jax Taylor pranon se ishte 'thjesht i tmerrshëm' me Laura-Leigh Moser

Klea

Jax Taylor pranon se ishte ‘thjesht i tmerrshëm’ me Laura-Leigh Moser

Disi, disi, Jax Taylor ka arritur të zvarritet përsëri në orbitën e Vanderpump Rules. Ndikimi masiv i Scandoval është ende i egër për të mbështjellë kokën. Jax ishte zuzar nga dita 1 e shfaqjes. Ai ishte banakieri kokëfortë që kishte pak ose aspak vëmendje për njerëzit e tjerë në jetën e tij. Kjo e bëri atë një mik/të dashur/punonjës të tmerrshëm, por një yll të vërtetë televiziv të realitetit.

Jax është në gjendje të shikojë prapa në ditët e para të Pump Rules dhe të qeshë. Ai është në një fazë krejtësisht të re të jetës së tij duke qenë baba dhe i martuar me Brittany Cartwright – ishte një jetë më parë. Jax së fundmi u bashkua me një tjetër i pushuar ish-ylli i VPR për të folur për ditët e mira të vjetra dhe për të ringjallur një fantazmë të së kaluarës VPR.

Jax u hodh në podkastin “Sex, Love, and What Else Matters” të Kristen Doute për të rishikuar sezonin 1. Në atë kohë, ai ishte ende në një lidhje me Stassi Schroeder dhe ngatërronte çdo Pumptini që përpiqej të bënte. Ajo ishte gjithashtu koha kur ai kishte një flakë me Laura-Leigh Moser. Me sa duket, Jax nuk shikon prapa në këtë kohë të jetës së tij me mall.

Jax jep drejtësi për Laura-Leigh

Jax fjalë për fjalë ishte më i keqi për Laura-Leigh. Ai filloi të takohej me të pas një ndarjeje me Stassin dhe, në mënyrë famëkeqe, hodhi poshtë Laura-Leigh pasi mori pjesë në një takim me të Alkoolistët Anonimë. Ishte një nga sjelljet më të mëdha të f-boy në TV, dhe tani ai më në fund po e zotëron atë.

Kur reflekton për marrëdhënien me Laura-Leigh, Jax ndjen keqardhje. “Mënyra se si e trajtova atë situatë ishte thjesht e tmerrshme,” tha ai. “Unë përdor termin tren i arratisur sepse, me të vërtetë isha, isha shumë i pamatur.” Duh, Jax – çdo fans i VPR mund ta dallonte këtë nga Episodi 1. Të paktën ai vazhdoi të pranonte se Laura-Leigh ishte një vajzë e zgjuar që kishte të bënte me “demonët personalë” në atë kohë. Epo, Jax, trajtimi juaj ndaj saj nuk mund ta kishte ndihmuar aspak situatën.

Jax pranoi gjithashtu se arsyeja e vetme që ai u përfshi kaq shpejt me Laura-Leigh ishte për ta bërë Stassin xheloz. Përsëri, nuk është shkencë raketore. “Unë isha në një lloj misioni për t’u rikthyer në Stassi, kështu që doja të takohesha – me kë mund të takohem në SUR për ta zemëruar vërtet atë? Kush është në dispozicion? Epo, Laura-Leigh është, “tha Jax. Oj vey. Shpengimi për Laura-Leigh. Le ta kthejmë atë në Sur në vend të Jax-it dhe kifleve të tij Kentaki.