Jax Taylor për miqësinë me Kristen Doute: "Varet nga dita"

Klea

Jax Taylor për miqësinë me Kristen Doute: “Varet nga dita”

Jax Taylor dhe Kristen Doute janë përsëri në të. (Por kur nuk janë?) Dhe drama e tyre është e disponueshme për të gjithë për ta parë në spinoff-in e tyre të ri, The Valley.

Nëse The Valley do të fitojë shumë ose do të përplaset fort, duhet të shihet ende. Shfaqja është ende në mesin e sezonit të parë. Por pavarësisht se cili mund të jetë verdikti përfundimtar, emisioni ka krijuar një zhurmë të madhe.

Një pjesë e madhe e bisedave rreth shfaqjes është falë jo pak e ndarjes së Jax nga Brittany Cartwright. Megjithatë, pavarësisht çdo problemi ndërpersonal, shfaqja duhet të vazhdojë. Jax dhe Kristen e dinë shumë mirë këtë.

Kush krijon më shumë dramën në The Valley?

Life & Style së fundmi intervistoi kastin e The Valley për të diskutuar të gjitha gjërat që lidhen me shfaqjen. Kur u pyetën se si ata “po kalonin mirë me Kristen këto ditë”, Brittany u përgjigj: “Ajo është një nga miqtë e mi më të dashur!” Jax, nga ana tjetër, tha: “E zakonshme. Varet nga dita apo edhe ora.”

Një pyetje tjetër pa që aktori të përgjigjej se kush solli më shumë drama. Jax dha Kristen si një nga përgjigjet e tij, por pranoi se ishte një përplasje mes saj dhe Jesse Lally. Ai shtoi, “Do të më shihni në një këndvështrim tjetër, por, nëse jemi plotësisht të sinqertë, ka gjithmonë një anë pak djallëzore për mua.”

Nga ana e saj, Kristen u përgjigj: “Jam e sigurt që disa do të më thonë mua, por padyshim që është Xhesi!” Luke Broderick shtoi: “Jax gjithmonë e trazon tenxheren, por pjesa më e madhe e dramës së rëndë është mes Jesse dhe Kristen.” Dhe drama mes Jax, Kristen dhe Jesse vazhdon.

Megjithatë, Kristen ndjeu se marrëdhënia e saj me Lukën siguroi një lehtësim shumë të nevojshëm nga e gjithë drama. “Luka është pikërisht personi që kam pasur nevojë në jetën time. Ne balancojmë njëri-tjetrin. Kur jam i mbingarkuar, ai është në gjendje të më qetësojë dhe anasjelltas.” Luke shtoi “Këmbanat e dasmës janë të mundshme në të ardhmen. Më duhet të bëj një udhëtim të veçantë në dyqanin e bizhuterive përpara se të fillojmë të planifikojmë.”

Lugina vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.