Jax Taylor pati një bisedë 'Vërtet e bukur' me Tom Sandoval

Klea

Jax Taylor pati një bisedë ‘Vërtet e bukur’ me Tom Sandoval

A Rregullat e Vanderpompës producenti ngacmoi se do të shihnim një pajtim midis Tom Sandoval dhe Jax Taylor në një panel BravoCon në fillim të këtij muaji.

Përgatituni për përrallën emocionuese të Jax-it, guru i padiskutueshëm i faljes dhe rritjes personale, duke konfirmuar se çështjet e tij në të kaluarën me Tomin tani janë po aq të parëndësishme sa kritikat e tij në të kaluarën për çdo gjë që lidhet me skandinavën.

Jax tha se ai dhe Sandy patën një bisedë produktive gjatë xhirimeve për sezonin 11. A është vërtet kjo dyshja dinamike që na duhej? Padyshim që ka një shaka për dy narcistë që hyjnë në një bar këtu.

Jax dhe Tom patën një “bisedë të mirë”

Jax dhe gruaja e tij, Brittany Cartwright, përmbledhën fundjavën e tyre BravoCon në episodin e së premtes të podcast-it të tyre, When Reality Hits. Ai tha se shumë të pranishmit po e pyesnin se ku qëndronin ai dhe Tom. Jax tha se ka pasur përparim të konsiderueshëm.

Ai filloi, “Njerëzit më pyesnin nëse kam folur me Sandovalin apo nëse jam shoqëruar me Sandovalin [at BravoCon]. Unë e bëra. Siç thashë – e kam futur këtë më parë – ndihem sikur ka kaluar mjaft kohë deri ku mund ta vendosim këtë në shtrat.”

Jax dhe Brittany kanë qenë në pauzë nga Pump Rules që nga viti 2020. Por, ai do të shfaqet sezonin e ardhshëm. Jax zbuloi se ai dhe Tom kishin një zemër të gjatë në zemër.

“Kam pasur një bisedë vërtet të bukur me të. Ajo që ai kaloi megjithatë ishte ndryshimi i jetës. Unë fola me të. Ne patëm një bisedë vërtet të mirë. U ulëm dhe folëm për dy orë. … Unë thjesht doja të sigurohesha që ai ishte mirë. Unë po e kontrolloja atë.”

Duket sikur është krijuar për TV të mirë. “Unë filmoj një skenë me Sandoval. Në fakt është një skenë shumë intensive. Nuk është vetëm me Sandovalin, është edhe me disa djem të tjerë. Ndodh në një vend mjaft ikonik dhe kishte kaq shumë njerëz që e shikonin këtë skenë gjithashtu.”

Ky “pikë ikonë” më mirë të jetë rrugica e pasme e SUR!

Brittany është ende skeptike për Sandoval

Brittany nuk dukej aq e emocionuar për mundësinë e ribashkimit të Sandovalit në grupin e tyre të miqve dhe paralajmëroi: “Është mirë që keni pasur biseda, por duhet ta merrni ngadalë dhe të siguroheni që njerëzit të ndryshojnë vërtet. Duhet shumë kohë për të ndryshuar. Ju e dini nga përvoja. Do të shohim se si do të përfundojë kjo.”

Jax nuk ka punë të jetë një gjykatës se kush është përmirësuar vetë. Por, ai e quajti Sandovalin një “person të mirë” dhe mbajti qëndrimin e tij.

“Unë mendoj se ai është një person i mirë. Ai thjesht ka kaluar nëpër disa gjëra. Të gjithë bëjnë gabime në jetë. Të gjithë dështojnë në jetë. Po, ajo që bëri është e gabuar. Por unë nuk do ta fshij djalin.”

A është “Kentucky Muffin” Brittany zëri i arsyes? Ka ende shumë kohë para sezonit të ardhshëm që Jax, Tom ose të dy të bëjnë diçka budallaqe. Britaniku mund të jetë në diçka.

Vanderpump Rules kthehet në Bravo në janar 2024.