Jax Taylor ngacmon një dramë të paparë në The Valley

Klea

Jax Taylor ngacmon një dramë të paparë në The Valley

Jax Taylor thotë se shumë nga drama u la në dyshemenë e dhomës së prerjes gjatë sezonit 1 të Lugina. Por ai shpreson ta ndryshojë atë në sezonin 2.

“Ne po fillojmë përsëri,” ngacmoi ai në episodin e 20 qershorit të podcast-it të tij “Kur Reality Hits” me gruan e larguar Brittany Cartwright. “Nuk e di nëse më lejohet të them ditën, por në korrik… Shumë po shkojnë poshtë. Shumë do të ndodhin.”

“Unë do të sigurohem se ka gjëra që do të tregohen këtë herë,” shtoi ai. “Kishte shumë si “Pse nuk u shfaq kjo?” … Kjo nuk do të ndodhë [this time]. Disa prej jush do të jenë në një surprizë.”

Jax ka një plan të ri loje

“Nuk kam nevojë të sjell dramën,” vazhdoi Jax. “Është tashmë aty. Thjesht nuk e kanë vënë në televizor dhe jam i shokuar. Jam i emocionuar për sezonin, por [the] macja duhet të jetë jashtë çantës për disa gjëra të ndryshme.”

Jax gjithashtu sugjeroi se kishte gjak të keq midis tij dhe një prej aktorëve të tij të paidentifikuar. Ai përmendi disa herë se kishte dikë që nuk do ta ftonte në festën e tij të ardhshme të ditëlindjes, por ai kurrë nuk tha se kush ishte. Jax është pesë? Kështu bëjnë fëmijët e llastuar.

The Valley, një spinoff i Vanderpump Rules, debutoi në mars. Shfaqja përmban alumet e Pump Rules Jax dhe Brittany, së bashku me Kristen Doute. Premisa e shfaqjes është të ndjekësh një grup miqsh ndërsa rriten dhe të shpërngulen në periferi për të krijuar familje dhe shpresojmë të rriten.

Fundi i përrallës

Sezoni 1 pasoi fillimin e ndarjes së dy çifteve: Jax dhe Britt u ndanë, dhe Jesse dhe Michelle Lally aplikuan për divorc pas përfundimit të xhirimeve.

Disa muaj pas përfundimit të prodhimit të Sezonit 1, kamerat u rikthyen përsëri për të kapur ndarjen e Jax-it dhe Brittany-t, si dhe përpjekjet e tyre për të bashkë-prindëruar djalin e tyre tre-vjeçar Cruz.

“Pse nuk keni ndryshuar?” Britt e pyeti burrin e saj të larguar në episodin e 4 qershorit. “Më bërtitët dhe më thatë gjëra të tmerrshme sikur nuk kisha miq këtu dhe atë [nobody] më pëlqeu këtu.”

“Sapo këto kamera të bien,” shtoi ajo, “ju do të … tërboheni me mesazhe me mesazhe nga unë. Bëhu i vërtetë.”

“Kanë qenë nëntë vite të mahnitshme,” reflektoi Jax në një rrëfim. “Nuk jam penduar… e dua gruan time. E vetmja gjë që do ta bëjë apo prishë këtë është koha.” Por më pas, Jax përflitet se ka një të dashur të re. Nuk duket sikur dëshiron të rregullojë gjërat.

Por nëse Jax dëshiron një pajtim, ai e ka lënë punën e tij për të, sepse gruaja e tij tingëllon sikur ajo ka mbaruar me bukën e gojës. “E di që kam duruar shumë budallallëqe që më ka bërë Jax”, tha ajo para kamerave. “Por unë nuk do ta kisha Cruzin nëse do ta kisha hequr qafe shumë kohë më parë. Tani që kam Cruz-in dhe jam zgjuar nga situata, thjesht ndjej se për hir të tij dhe shëndetit tim mendor nuk mund të qëndroj më këtu.”

Të gjitha episodet e The Valley tani po transmetohen në Peacock.