Jax Taylor ngacmon dramën në The Valley, Ribashkimi ka nevojë për 'siguri'

Klea

Jax Taylor ngacmon dramën në The Valley, Ribashkimi ka nevojë për ‘siguri’

Ata prej jush të shqetësuar Jax Taylor’s spinoff i ardhshëm, Luginanuk do të jetë e mbushur me shumë dramë, mendoni përsëri.

Ylli i realitetit hyri në podcast-in e tij, When Reality Hits, me gruan dhe yllin e tij në Valley, Brittany Cartwright, për të biseduar rreth shfaqjes së tyre të re që do të transmetohet në Bravo në muajt e ardhshëm. Do të shfaqë Jax dhe Brit së bashku me disa nga miqtë e tyre, duke përfshirë Kristen Doute dhe të dashurin e saj, Luke Broderick.

“Ne kemi ende shumë drama. Mos më keqkuptoni,” tha Brittany. “Lugina do të jetë e mbushur me drama. Kristen thjesht çmendet.” Nga ana tjetër, Jax zbuloi se ishte i befasuar nga drama e madhe që u fut në episode. “Sinqerisht, kur fillova këtë shfaqje, [I said], ‘Do të jetë pak më pak dramë.’ Unë pothuajse mendoj se është më shumë dramë se sa ishte në Vanderpump. Është thuajse sikur nuk kapërcejmë asnjë goditje.”

Jax ngacmon se shumë drama kanë rënë që nga përfundimi i xhirimeve të The Valley

Ndërsa çifti i martuar vazhdoi bisedën e tyre rreth spin-off-it të tyre Pump Rules, Jax ngacmoi se më shumë dramë ishte shpalosur që kur u rrëzuan kamerat, duke lënë të kuptohet se ribashkimi mund të ishte goxha shpërthyes.

“Ka ndodhur shumë që kur filluam xhirimet. Nuk mund ta besoj se kamerat nuk do të jenë ende të sinqertë,” tha Jax. “Ka shumë gjëra që po ndodhin,” me Brittany duke ngacmuar se sa “i çmendur” do të ishte ribashkimi. “Ata ndoshta do të duhet të kenë njëfarë sigurie atje [at the reunion taping].”

Bravo zbuloi kastin e The Valley në janar 2024. Gjithashtu me Brittany, Jax, Kristen dhe Luke janë miqtë Jesse dhe Michelle Lally, Jason dhe Janet Caperna, Danny dhe Nia Booko, Jasmine Goode dhe Zack Wickham.

The Valley do të transmetohet në Bravo diku këtë pranverë.