Jax Taylor mbështet bashkë-yjet e Luginës pas ndarjes

Klea

Jax Taylor mbështet bashkë-yjet e Luginës pas ndarjes

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright nuk janë të vetmit yje të Bravo që kanë probleme në martesën e tyre. Bashkë yjet e tyre Isai dhe Michelle Saniei nga Lugina Kohët e fundit njoftoi gjithashtu ndarjen e tyre, dhe alumi i Vanderpump Rules po ndan mendimin e tij.

“Të gjithë e trajtojnë këtë lloj situate ndryshe,” i tha Jax People gjatë festës së premierës së kastit javën e kaluar. “Në fakt, ju e dini, [it’s] jo vetëm Xhesi. Unë kam rreth një duzinë njerëz që e kalojnë këtë tani, “tha ai. “Ka shumë njerëz që kalojnë atë që unë po kaloj tani.”

Ai vazhdoi: “Martesa nuk është e lehtë. Është shumë punë. Ka shumë ulje-ngritje.” Lajmi për pushimin e Jax dhe Brittany erdhi në shkurt 2024 gjatë një episodi të podcast-it të tyre, When Reality Hits. “Jax dhe unë jemi duke ndarë kohë dhe kam vendosur të shkoj në një shtëpi tjetër për të marrë pak hapësirë ​​për hir të shëndetit tim mendor,” zbuloi Brittany përpara se t’i kërkonte audiencës “të luteshin për ne”.

Jesse tha se yjet e The Valley mbështesin njëri-tjetrin përmes “gjërave të ndryshme”

Jesse gjithashtu bisedoi me People gjatë festës së javës së kaluar. Ai tregoi se sa “i lumtur” ishte që kishte Jaxy Boy në këndin e tij gjatë kësaj kohe, duke thënë se “po e kalonte atë shumë më parë”.

“I thashë, si: “Dëgjo, e kam kaluar pjesën e mjerueshme të saj. Tani jemi në ndërmjetësim dhe po e bëjmë këtë… Çfarëdo mbështetjeje që ju nevojitet, jam i lumtur që jam pranë jush’”, tha Jesse.

Përveç Jax-it, Brittany-t, Jesse-t dhe ish-bashkëshortes së tij së shpejti Michelle, The Valley do të shfaqë gjithashtu Kristen Doute, të dashurin e saj Luke Broderick dhe një pjesë të vogël të personazheve të tjerë. Edhe pse ndarja nga gruaja e tij prej gjashtë vitesh do të jetë e vështirë, Jesse tha se mbështetja që ai ka marrë nga shokët e tij të aktorit bën ndryshimin.

“Ne të gjithë jemi këtu për të mbështetur njëri-tjetrin. Të gjithë po kalojmë gjëra të ndryshme.”

Shiko The Valley në Bravo më 19 mars. Mund të transmetosh të nesërmen në Peacock.