Jax Taylor

Klea

Jax Taylor lë të kuptohet se producentët e “The Valley” fshehën shpërthimet e dehura të Danny Booko!

Jax Taylor lë të kuptohet se producentët e “The Valley” fshehën shpërthimet e dehura të Danny Booko!

Në një pretendim befasues, Jax Taylor sugjeron që prodhuesit e Lugina i fshehur qëllimisht Danny Booko's veprime të dehura nga shikuesit e emisionit.

Danny Booko

Jax Taylor nuk u përmbajt në një episod të fundit të podcast-it që ai drejton bashkë me gruan e tij të larguar, Brittany Cartwright, ku ai kritikoi Danny Booko.

Gjatë episodit të Kur realiteti godet me Jax dhe Brittany, Jax44 vjeç, ndau disa zbulime befasuese rreth tij Lugina bashkë-yll.

Danny Booko

Pavarësisht Deni40 vjeç dhe gruaja e tij, Nia Sanchez, 34, duke u bërë të preferuarit e fansave pas sezonit të tyre debutues të Lugina, Jax la të kuptohej se Danny ka më shumë nga sa duket.

Sipas Jax, Deni është dëbuar nga Jax's Studio City bar shumë herë.

Danny Booko

“(Danieli ka) ka pasur pjesën e tij të duhur për t'u dëbuar nga lokali im… Ai është dëbuar disa herë, ” Jax zbuluar në podcast.

Jax sugjeroi që Deni mori një “kalim” gjatë sezonit të parë të shfaqjes, duke lënë të kuptohet se jo të gjithë e Denit u transmetuan aksionet.

Danny Booko

“A e meriton? Absolutisht. Djali ka tre fëmijë nën dy vjeç – ai e thotë këtë pesëdhjetë milionë herë. Ne e kuptojmë këtë, por ju nuk keni parë shumë nga gjërat që ai bëri. Jax deklaroi, duke aluduar për disa sjellje jashtë ekranit nga Deni.

Deni nuk është e vetmja Lugina anëtar i kastit i akuzuar se është dëbuar nga Jax's bar. Vetëm javën e kaluar, Xhenet Kaperna34 vjeç dhe bashkëshorti i saj, Jason Kaperna40, pohoi se Zack Wickham35-vjeçari u përjashtua gjithashtu pas përfundimit të sezonit të parë.

Jax Taylor

Duke reflektuar mbi ngjarjen, Xhenet shprehu shqetësimin e saj me e Zack-ut sjellje.

“Unë vërtet u ndjeva i frikësuar dhe gjithçka që doja të bëja ishte të ikja nga atje dhe një pjesë e imja uronte që dikur të kisha atë situatë me Zack se sapo do të isha larguar,” shpjegoi ajo. “Nuk mendoj se kisha shumë për të shtuar apo bërë atë natë dhe isha në një humor të tmerrshëm pas kësaj. Thjesht nuk doja të isha më atje dhe një pjesë e imja do të donte të isha thjesht si: 'Në rregull, do ta fal veten'”.

Jax Taylor

Xhenet nuk i priti fjalët kur përshkruante e Zack-ut veprimet. “Mendoj se e quaj plehra dhe humbës, gjë për të cilën normalisht, për të qenë i sinqertë, do të pendohesha,” vazhdoi ajo.

“Por në këtë rast, sidomos duke ditur se çfarë bëri disa orë më vonë, gjë që çoi në Jax dhe Brittany duhet ta nxjerr fizikisht nga lokali dhe ta nxjerr nga aty, nuk mund të them se jam penduar. Unë mendoj se ai është plehra dhe një humbës.”

Danny Booko

Edhe pse Kristen Doute, 41, kundërshtoi pretendimin se Zack u “përzu fizikisht” nga lokali, duke thënë se e kishte quajtur Uber, Janet e mbështeti historinë e saj me një seri tekstesh të zbuluara nga Jax dhe Brittany.

“Hej, nata e filmimit tonë final për hapjen e butë të barit tuaj, ishte Zack i dëbuar apo u largua vetë?” pyeti Xhenet në një nga mesazhet.

Zach Wickham

“I dëbuar”, Jax u përgjigj. “E nxorra jashtë javën e kaluar gjithashtu”.

Në një mesazh tjetër për Janet, Brittany konfirmoi situatën, duke thënë, “Ne përfunduam duke pasur Zack e nxorrën nga lokali mbrëmë… Ai po çmendej.”