Jax Taylor hap dy bare të reja

Klea

Jax Taylor hap dy bare të reja

Ylli i Luginës Jax Taylor tashmë ka një bar në LA dhe po planifikon të hapë dy të tjerë. Dikush e imagjinon veten si sipërmarrës.

Megjithëse në shfaqje, Jax ende po përpiqet të hapë dyert në Jax's Studio City, në fakt, lokali u hap në tetor 2023. Dhe tani që biznesi i tij i parë është nisur, Jax ka në plan të lançojë dy të tjera .

Ai ka ëndrra të mëdha për ndjekjen e ish-shefit Lisa Vanderpump's Louboutins. (Çfarë? Ata bëjnë edhe këpucë për meshkuj.) Jax e imagjinon veten si yll i spinoff-it të tij Vanderpump Rules, me kamera që e ndjekin atë dhe stafin e tij.

Perandoria në zgjerim e Jax-it

Kur The Daily Dish pyeti se si po shkonin gjërat me barin e tij sportiv me bazë në LA, Jax pohoi se gjërat po shkonin “shumë, shumë mirë”. Në fakt, ai tashmë ka plane për t'u zgjeruar.

“Ne po hapim, në fakt, dy vende të tjera,” shtoi ai, “një në Kaliforni dhe një është jashtë shtetit. Nuk mund të them saktësisht se ku, por po. Jemi vërtet të emocionuar.”

Edhe pse Jax dhe gruaja e tij prej pesë vitesh, Brittany Cartwright, aktualisht janë të ndarë, ajo ende synon të jetë aktive në lokal. Mbajtja e faktit që lokali sportiv është “e vetmja gjë që na mban vërtet të fortë”, vetëm koha do të tregojë nëse Brittany do të përfshihet me dy institucionet e reja. Gjithashtu e paqartë është nëse tre partnerët e biznesit të Jax-it në Jax's Studio City do të kenë ndonjë investim financiar në lokalet e reja.

Ndërsa biznesi i tij rritet, Jax shpreson ta shohë atë të shfaqur më shumë në shfaqje. Nuk ka asgjë më të mirë se reklamimi falas, a kam të drejtë?

“Shpresoj që The Valley të mund të ndjekë më shumë nga Jax's Studio City,” tha ai. “Kjo është një lloj ëndrre, apo jo? Unë mund të jem Lisa Vanderpump-ja e radhës.”

Ndërkohë, lokali i tij i ri po lulëzon. “Po shkon shumë mirë dhe jam shumë i lumtur për lokalin,” shpjegoi ai. “Jam shumë i lumtur për punonjësit. Të gjithë po kalojnë mirë. Është një ëndërr e realizuar të kesh një lokal, veçanërisht një lokal sportiv, sepse unë jam një tip sportiv. Pra, po, po shkon vërtet mirë. Ne jemi të lumtur për këtë.”

Lugina vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.