Jax Taylor dhe Tom Schwartz po hapin një bar të ri së bashku?

Klea

Jax Taylor dhe Tom Schwartz po hapin një bar të ri së bashku?

Tashmë është një standard të presësh që aktorët e Vanderpump Rules, në të kaluarën dhe të tashmen, të hapin hekura. Një lokal sportiv, në kastin e Jax Taylor. Ose një restorant si Schwartz & Sandy’s. Katie Maloney dhe Ariana Madix e mbajtën atë realiste me filmin që do të hapet së shpejti Something About Her.

Dreq, askush nuk tha se duhej të kishte kufi për institucione të tilla për person. Tom Schwartz dhe Tom Sandoval janë bashkëpronarë të dy bareve. Qielli është limiti. Dhe ndoshta ka një dyshe të re biznesi në universin e Vanderpump Rules.

Jax u thotë fansave të “qëndrojnë të sintonizuar”

Jax dhe Schwartz udhëtuan në Montreal, Kanada së fundmi për të bashkë-organizuar një ngjarje. Ndërsa ishin atje, ata u shfaqën si një çift energjik dhe karizmatik. Sigurisht, ata kishin qenë miq në Vanderpump Rules më parë. Por babai i një djali ishte pushuar nga puna vite më parë.

Kështu që ndoshta fansat e VPR e kishin harruar shoqërinë midis Schwartz dhe Jax. Një gjë është e sigurt, ata duan më shumë nga ky çift.

Gjithçka filloi kur Jax postoi në Instagramin e tij një seri fotosh nga udhëtimi i tyre në Montreal. Ai u tërbua për qytetin dhe përvojën.

“Unë kam qenë kaq i bekuar që kam bërë shumë ngjarje gjatë viteve dhe kam qenë në shumë qytete dhe vende të mrekullueshme, por duhet të them që Montreali duhet të jetë një nga të preferuarit e mi”, shkroi Bravolebrity në mbishkrimin e fotografive. “Kam pasur një nga momentet më të mira çdo këtë fundjavë. Njerëzit ishin absolutisht të pabesueshëm. Të gjithë që takuam ishin kaq të sjellshëm dhe të lumtur, saqë na bënë të ndiheshim kaq të mirëpritur. Mund të them sinqerisht që Montreali ka ushqimin më të mirë që kam pasur ndonjëherë në jetën time.”

Një ndjekës ka postuar në komente: “Kjo është dyshja që na duhet! Ju të dy duhet të hapni një lokal së bashku!”

“Tashmë po flasim për… qëndroni të sintonizuar,” u përgjigj ylli i “The Valley”.

Ndoshta Schwartz dhe Jax do të marrin frymëzim nga atmosfera dhe kuzhina e Montrealit.

Kapni Vanderpump Rules të martën në 8/7c në Bravo.