Jax Taylor dhe Brittany Cartwright Mark Përvjetori i Dasmës

Klea

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright Mark Përvjetori i Dasmës

29 qershor 2024, shënuar Jax Taylor dhe Brittany Cartwright’s përvjetori i pestë i martesës. Sigurisht, përvjetori i këtij viti ishte pak jo tipik. 2024 shënoi përvjetorin e parë që Jax dhe Brittany kaluan të ndarë.

Në varësi të mënyrës se si gjërat shkojnë përpara, 2024 mund të jetë viti i fundit që të dy kalojnë të ndarë si çift i martuar. Sigurisht, kjo mund të nënkuptojë se ata përfundimisht do të pajtohen, por mund të nënkuptojë gjithashtu se ata do të divorcohen përgjithmonë.

Yjet e “The Valley” e bënë publike ndarjen e tyre në shkurt. Lajmi tronditi botën e realitetit televiziv. Adhuruesit e Classic Vanderpump Rules nuk mund të mos pyesnin nëse e gjithë kjo ishte një dredhi për të çuar shikueshmërinë drejt spin-off-it të tyre. Megjithatë, disa muaj më pas, ndarja ndihet më reale se kurrë.

Si e kaluan Jax dhe Brittany përvjetorin e tyre?

Brittany me siguri e shfrytëzoi maksimalisht qershorin e saj. Ajo e dokumentoi udhëtimin e saj në Bahamas në Instagramin e saj në fund të qershorit. Por në ditën e përvjetorit të saj, Brittany postoi një histori së bashku me shoqen dhe aktoren e saj Kristen Doute. Të dy po jetonin një ditë larg në Las Vegas. Por të dy nuk ishin aty vetëm për shkak të pushimeve.

Kristen dhe Brittany shërbyen si banakiere të ftuar në Club Daylight Beach, duke organizuar një ngjarje për fansat. Ndërkohë, Jax po organizonte një event të tijin, por jo këtu në SHBA. Jax e gjeti veten në Vankuver gjatë fundjavës me një aktor të tijin. Jax dhe Jonny Fairplay nga House of Villains organizuan eventin e tyre në Kanada.

Por as Jax dhe as Brittany nuk vuajtën nga çdo punë dhe asnjë lojë. Ndërsa Brittany shijonte kohën e saj në Vegas, Jax dhe Jonny morën pjesë në një lojë bejsbolli në stadiumin e Vankuverit. Jax postoi nga historia e tij në Instagram, duke treguar ëmbëlsinë e tyre në lojën Blue Jays dhe Yankees. Këtu shpresojmë që Brittany të kalojë po aq mirë pa burrin e saj.

Rregullat e Valley dhe Vanderpump po transmetohen në Peacock.