Jax Taylor dhe Brittany Cartwright duan një fëmijë tjetër

Klea

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright duan një fëmijë tjetër

Vanderpump Rregullat alum Jax Taylor është i rezervuar dhe i zënë. Si Jax ashtu edhe gruaja e tij, Brittany Cartwright, do të rikthehen në ekranet tona televizive në një spinoff të Rregullave të Pompës. Pjesë e serialit është edhe Kristen Doute.

Jax po hap një lokal sportiv me gruan e tij. Jax’s Studio City do të jetë i hapur në mënyrë që të gjithë të mund të konsumojmë peshën tonë në djathin e birrës Mamaw.

Dyshja ka edhe një tjetër projekt për të cilin po diskutojnë. Zgjerimi i familjes së tyre. Njerëzit e kanë lugën.

Shtohen në familjen e tyre

“Ne patjetër do të kemi më shumë fëmijë. Të paktën edhe një. Ka qenë një verë shumë e ngarkuar. Jemi shumë të bekuar”, tha Jax. Djali i çiftit, Cruz, është dy vjeç.

Ish-ylli i VPR zbuloi se si kalimi i kohës me djalin e tij i kujton atij babain e tij. Në vitin 2017, babai i Jax-it, Ronald Cauci, ndërroi jetë.

“Thjesht më pëlqen të bëj barbekju. Kështu bëra me babin tim. Si, nuk kishte asgjë më të mirë, “shpjegoi Jax. “Dhe unë isha shumë, shumë afër babait tim. Ne gjithmonë rrinim në oborrin e shtëpisë ose bënim barbekju, thjesht duke qenë së bashku dhe duke vrapuar nëpër spërkatës dhe gjëra të tjera.”

Jax gjithashtu këndoi lavdërimet e gruas së tij. Ashtu siç duhet. “Brittany është thjesht një person i mrekullueshëm. Ajo është shoqja ime më e mirë, ajo është gruaja ime. E dini, ne kemi një marrëdhënie kaq solide”, tha ai. “Nuk mund të flas mjaftueshëm për të. Ajo është disi si guri i familjes sonë.”

Ai vazhdoi, “Unë e dua atë deri në vdekje dhe nuk e di nëse do të isha ende në këtë planet nëse nuk do të ishte për të që të ishte e sinqertë. Ajo dhe djali im, ata me të vërtetë më shpëtuan pasi babai im vdiq. Unë me të vërtetë ia kam borxh gjithë jetën asaj.”

Do të jetë interesante të shohësh burrin e familjes Jax në spinoffin e Pump Rules. Por a mund t’i ndryshojë njollat ​​një leopard mashtrues? Unë mendoj se do ta zbulojmë!