Jax Taylor dhe Brittany Cartwright debatojnë mbi zakonet e të pirit

Klea

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright debatojnë mbi zakonet e të pirit

Edhe pse Brittany Cartwright dhe Jax Taylor janë në një luginë të martesës së tyre tani, dyshja janë grindur që nga vera e kaluar.

Gjatë episodit të mbrëmshëm të spinoff-it të tyre të ri Bravo, The Valley, Jax dhe Brittany u hapën për problemet që kishin me njëri-tjetrin. Pasi Brittany u kthye nga një natë vajzash me hangover, Jax adresoi shqetësimet e tij në kamera. “Nuk e kuptoj pse nuk mund të dilni dhe të bëni një çift [of] pije”, tha ai. “Pse duhet të dilni deri në pikën ku duhet të hidheni?” Brittany u përgjigj, duke i kujtuar se bën të njëjtën gjë. “Kjo është pikërisht ajo që bëni edhe ju.”

Më vonë, në rrëfimin e tij me producentët, Jax paraqiti shqetësimet e tij për trupin e Brittany. “Jam pak e shqetësuar sepse jo vetëm që është gruaja ime, ajo është nënë dhe ne kemi nevojë për ty. Nëse vazhdoni kështu, do të shkatërroni trupin tuaj. Ka mënyra të tjera për të kaluar një kohë të mirë. Ne jetojmë në Kaliforni; ju mund të pini duhan një nyje. Mund të bësh gjëra të tjera.”

Brittany i tha Jax-it se kishte nevojë për më shumë përpjekje prej tij…

Gjatë skenës në grup të episodit, Brittany u tregoi bashkë-yjeve të saj femra për herën e fundit që ajo dhe Jax ishin intime. “Të gjithë shkuan përreth dhe thanë se kur ishte hera e fundit që kishin bërë seks,” Brittany plak Jax. “Unë thashë si një muaj e gjysmë më parë.”

Më vonë, Brittany i tha burrit të saj se ajo vërtet kishte nevojë për më shumë prej tij. Në fakt, ajo i tha atij të “rrisë lojën” nëse donte të shihte rezultate të ndryshme. “Të paktën mund të provoni pak,” tha ajo. “Më bëj të ndihem seksi ose diçka paksa. Nuk më bën të ndihem sikur je i tërhequr nga unë.”

Ajo vazhdoi, duke i thënë burrit të saj yllin e realitetit se do të donte “më shumë prekje fizike” dhe “fjalë pohuese”. E dini, gjuhët e dashurisë Jax dhe Jesse Lally refuzojnë të mësojnë rreth tyre.

Para se të mbaronte biseda e tyre, dyshja u zotuan se do ta mbanin atë deri në fund. “Ajo fjalë “D” nuk ekziston në familjen time,” tha Jax. “Ne nuk e bëjmë atë.” Brittany dukej se ishte dakord, duke thënë: “Të dua copë-copë dhe nuk do të shkojmë askund. Ne jemi të trashë si hajdutë këtu.”

Ne do të shohim se si kjo do të vazhdojë të luajë, veçanërisht me Brittany dhe Cruz që ndajnë kohën e tyre në një shtëpi me qira larg Jax dhe shpërthimet e tij të supozuara të zemërimit.

Lugina vazhdon të martën në orën 9/8c.