Jax Taylor dëshiron "më të mirën" për Tom Sandoval pas Dramës Scandoval

Klea

Jax Taylor dëshiron “më të mirën” për Tom Sandoval pas Dramës Scandoval

A ai edhe pse? Rregullat e Vanderpump na dhanë Skandoval dhe nga ana tjetër, Scandoval u dha disa yjeve të anuluar të Pump Rules një shans të dytë. Dhe askush nuk e di këtë më mirë se ish-djaloshi numër një në grup, Jax Taylor.

Do t’ju duhet vërtet të ktheheni në fillim, për të shijuar çdo nuancë se si po vepron Jax tani – por është e sigurt të thuhet se ai po kalon kohën e jetës së tij. Jo sepse është në një martesë të lumtur me mundësi në horizont, por thjesht sepse Tom Sandoval ka ngrënë sorrë. Shumë prej saj. Ndërsa Jax ka shijuar rënien e Tomit, tani ai mund të jetë gati të tregojë pak hir. Ndoshta.

Karma thirri Sandoval për të mbledhur

Pra, Jax është në këtë nivel sepse ai (gjoja) po hap një bar të ri. Kohët e fundit ai postoi në Twitter disa mendime të ashpra sipas mënyrës së Sandoval, por më pas i fshiu për shkak të hipokrizisë së madhe. Ai kishte postuar diçka në Twitter për t’i ofruar Sandoval një punë në vendin e tij të ri. @cici.loves.you morët një pamje nga ekrani dhe e postove në Insta. Vetëm se e fshini nuk do të thotë se nuk ekziston, miq.

Por a është duke luajtur Jax në cilëndo anë të gardhit që i jep atij publicitetin më pozitiv? Sepse tani ai po e kthen mbrapsht gjarpërin dhe po jep dashuri dhe dritë. Zgjidh një korsi, zemër. Vetë burri shkoi dhe komentoi postimin që mendonte se ishte zhdukur përgjithmonë.

Jax shkroi, “Ne kemi një histori të gjatë dhe na pëlqen ta argëtojmë me njëri-tjetrin, është e padëmshme, mos i lexoni gjërat… Unë dua më të mirën për Tomin që ai po kalon shumë dhe e di që ai meritonte shumë, por unë mendoni se është koha që thjesht t’i lëmë gjërat të shërohen ose të jenë dhe të ecim përpara.”

Dikush duhet t’i ketë kujtuar Jax-it të kaluarën dhe të ardhmen e tij të mundshme tani që ai po kthehet në biznesin e barit. Ai shtoi, “Nuk ka më kuptim ta ziejmë djalin në skarë, të gjithë kemi bërë gabime në jetë”. Uh-huh, sigurisht Jan. Ne do të duhet të shohim se sa mirë moshat “Unë dua më të mirën për Tomin” në muajt e ardhshëm.

Shpresojmë, Jax mund të fokusohet në restorantin e tij të ri (të supozuar), shfaqjen e tij krejt të re dhe familjen e tij të bukur në vend të fatkeqësive të Tomit. Ose Karma mund të jetë e rradhës që thërret Jax. Përsëri.