Jax Taylor, Brittany Cartwright akuzohen për falsifikim të ndarjes

Klea

Jax Taylor, Brittany Cartwright akuzohen për falsifikim të ndarjes

Jo të gjithë janë të bindur për këtë Brittany Cartwright dhe Jax Taylor janë ndarë. Për disa fansa, koha duket shumë e përshtatshme. Shfaqja e tyre e re, The Valley, jep premierë më 19 mars dhe fansat janë të bindur se e gjithë kjo është vetëm një skemë për të nxitur vlerësimet.

Brittany dha lajmin për ndarjen e tyre gjatë një episodi të podcast-it të saj të përbashkët me Jax, When Reality Hits. Alumi i Vanderpump Rules zbuloi se ata jetonin të ndarë. Kur ndamë historinë, një grup lexuesish tanë u dëgjuan me mendimet e tyre për ndarjen. Ata nuk po e blejnë atë, dhe kjo është duke e vënë atë lehtë.

Fansat e Bravo mendojnë se ka diçka të keqe me ndarjen e Jax dhe Brittany

Nuk është sikur ndarja e Jax dhe Brittany është krejtësisht jashtë fushës së majtë. Çiftet televizive të realitetit nuk zgjasin. Megjithatë, ndoshta do të kishte më pak kritika për këtë ndarje nëse nuk do të ndodhte në të njëjtën kohë me shfaqjen e re.

Sido që të jetë, nuk kaloi shumë pasi Brittany ndau njoftimin e saj që skeptikët të fillonin të peshonin dhe të hidhnin dyshime. Një nga lexuesit tanë madje e krahasoi atë me “Librin e lojës Kyle Richards” nga The Real Housewives of Beverly Hills.

Një tjetër shtoi, “Jam 100% i sigurt se ata kanë marrë një faqe nga VPR “Scandoval” që e ka shpëtuar paksa shfaqjen e tyre. Ju lutemi, mos i bëni këto marrëzi…”

Në podcast, Brittany tha se ata po i marrin gjërat një ditë në një kohë. Prioriteti numër një është i vogli i tyre. Jashtë kësaj, ajo tha se nuk e di se çfarë do të sjellë e ardhmja.

Dhe ndërsa Brittany tha se ishte zhvendosur në një shtëpi tjetër, Jax tani po pretendon se është kthyer aty ku filloi. Nën të njëjtën çati me të. Ne do të jemi vigjilentë në të gjithë këtë situatë.

Ju mund të shikoni Jax and Brittany në The Valley kur të ketë premierë në Bravo, 19 mars në orën 8/7c.