Jax dhe Brittany Cartwright 'Working Things Out' Mes ndarjes

Klea

Jax dhe Brittany Cartwright 'Working Things Out' Mes ndarjes

Drama e pafund që po ndodh Jax Taylor dhe Brittany Cartwright's martesa është vetëm gjysma e arsyes pse sezoni debutues i The Valley ishte i domosdoshëm për të parë TV. Pas gati një dekade së bashku, marrëdhënia e Jax dhe Brittany më në fund arriti në një pikë të thyer. Për të qenë të drejtë, flamujt e kuq kanë qenë aty që kur Jax e çrrënjosi Brittany-n për herë të parë nga Kentaki për ta sjellë atë në qytetin e madh. Por pas një martese, disa sipërmarrje biznesi dhe një fëmijë së bashku, është gjithsesi tronditëse.

Momentet e fundit të The Valley treguan prishjen e martesës së Jax dhe Brittany. Jax nuk do të shkonte në terapi, madje nuk do të angazhohej vërtet të ishte i sjellshëm me Brittany për të riparuar gjërat. Që atëherë, Jax është parë në qytet me një të dashurën e re të përfolur dhe situata vetëm sa bëhet më e rrëmujshme. Tani që finalja është transmetuar, Jax vazhdon ta ngatërrojë këtë rrjet edhe më tej duke shpërndar në mediat sociale. Çfarë tjetër ka të re?

Jax vazhdon të krijojë kaos

Një fans në X e pyeti Jax-in nëse ai dhe Brittany vendosën të bashkoheshin sërish. Për disa arsye, Jax vendosi të derdhë fasulet që bota t'i lexojë. “Ne po i zgjidhim gjërat. ajo që patë është filmuar muaj më parë…” shkruhej në Twitter. Jax, thjesht dil jashtë.

Postimi konfuz vjen vetëm disa ditë pasi ai postoi dhe fshiu një thirrje për ndjekësit e tij për të pyetur Brittany-n se me kë ka fjetur ajo gjatë muajve të fundit. Ndoshta donte që njerëzit të pyesnin nëse ishte ai. Pavarësisht, Jax duhet të mësojë se përfshirja e publikut në dinamikën e ndërlikuar të martesës së tij nuk do të jetë kurrë një ide e mirë. Në këtë pikë, kush e di edhe nëse Jax dëshiron të riparojë martesën e tij apo të krijojë më shumë dramë për Sezonin 2 të The Valley.