Jasmine Ellis Cooper ngacmon Martha's Vineyard Riunion

Klea

Jasmine Ellis Cooper ngacmon Martha's Vineyard Riunion

Ka pasur shumë dramë Shtëpia Verore: Vreshti i Martës Sezoni 2 – veçanërisht pas këtij episodi të fundit. Fatmirësisht, grupi do të ulet me Andy Cohen në klub pas finales së Sezonit 2 për ribashkimin e tyre të parë.

Sipas Jasmine Ellis Cooper, regjistrimi kishte shumë hije, por rezolucion shumë të nevojshëm. “Unë mendoj se do të ketë pak zgjidhje, pak qartësi,” tha ajo për Entertainment Tonight. “Padyshim njëfarë hije, zakonisht, sepse kështu jemi ne si grup, dhe unë mendoj se për mua, të paktën, ka një kuptim koheziv të, si, në rregull, kështu duken miqësitë në të vërtetë.”

Jasmine pati një fillim të vështirë të verës pas një bisede të vështirë me mikun e saj Jordan Emanuel. Ky i fundit ndjeu se martesa e Jasmine me Silas Cooper përpara sezonit 1 e ndryshoi atë – dhe jo në një mënyrë të mirë. Megjithatë, ata u përpoqën të korrigjoheshin gjatë sezonit 2, dhe duket sikur prekën më shumë marrëdhënien e tyre gjatë regjistrimit të ribashkimit. “Unë e kuptoj se ka fakt dhe ndjenjë,” tha Jasmine. “E kuptoj [her] ndjenjat, por megjithatë, qëndrimi im për të është faktik. [But]ende nuk besoj se kam bërë asgjë [her], por këtu ku jemi tani, miqësitë janë në baticë dhe rrjedhje. Unë jam ende duke përcaktuar se si duket për Jordanin dhe mua, por shpresoj me siguri.”

Jasmine ndihet sikur është në një vend të mirë me miqtë e saj SHMV tani për tani

Nëse dini diçka për këtë grup miqsh, e dini se drama e tyre nuk është asgjë tjetër veçse në nivel sipërfaqësor. Edhe pse shumica e aktorëve gjetën kohë për të trajtuar problemet e tyre me njëri-tjetrin gjatë pushimeve, ata të gjithë shpresonin se ribashkimi do të ishte vendi për të thënë fjalën e tyre. Megjithatë, Jasmine (dhe të tjerët) nuk ishin në gjendje të thonin gjithçka që kishin në mendje.

“Por unë ndihem sikur kjo është thjesht, sinqerisht, jeta, e dini se çfarë dua të them?” ajo tha. “Jemi shumë prej nesh, apo jo? Dhe ka shumë që kanë ndodhur këtë verë – dhe verën e kaluar – kështu që nuk mendoj se të gjithë ne do të ishim ndonjëherë, si, të përsosur, të pastër. Ne i morëm të gjitha. Nuk kishim aq shumë kohë, por mendoj se mora atë që më duhej për këtë moment tani, vetëm për të ecur përpara.”

Nëse do të ketë një sezon 3 (që duhet të ketë), Jasmine tha se kushdo që bën listën përfundimtare të aktorëve do të sjellë diçka të veçantë në serial.

“Kushdo që shfaqet në shtëpi për sezonin e ardhshëm do të bëjë një sezon të tretë magjik, mendoj,” ofroi ajo. “Mendoj se shumë prej nesh po e përjetojnë këtë këtë sezon. Është një mundësi e shkëlqyer për një pasqyrë, dhe është me të vërtetë ajo që bëni më pas, ajo që ju përcakton.”

Summer House: Vreshti i Martës vazhdon të dielave në orën 9/8c.