Jasmine Ellis Cooper i përgjigjet reagimit të martesës

Klea

Jasmine Ellis Cooper i përgjigjet reagimit të martesës

Jasmine Ellis Cooper u hap për burrin e saj Silas Cooper trajtim i ashpër ndaj saj verën e kaluar. Nëse keni parë sezonin 1 të Summer House: Martha's Vineyard, ka të ngjarë të keni parë pritshmëritë jorealiste që Silas vendosi mbi supet e Jasmine-it gjatë vitit të parë të martesës. Për shembull, ai donte mëngjesin e tij në mëngjes dhe priste që ajo të ishte në shtëpi para orës 2 të mëngjesit kur dilte me vajzat e saj.

Gjatë paraqitjes së Jasmine's Watch What Happens Live, ajo i tha Andy Cohen se kishte diskutuar shqetësimet e saj me Silas dhe që atëherë kishte parë përmirësim.

“[His behavior] ishte e papranueshme. Periudha”, tha Jasmine. “Por, mendoj se vetëm unë kam afërsinë dhe fuqinë për ta mbajtur atë përgjegjës, gjë që e kam bërë që atëherë.”

Jasmine zbuloi se Silas kërkoi këshillim pas sezonit 1 të SHMV…

Që kur Silas u vendos gjatë xhirimeve të Sezonit 2, fansat nuk e shohin rritjen e tij këtë verë. Megjithatë, Jasmine tha se shikimi i shumicës së episodeve e ndihmoi atë të kuptonte gjërat që duheshin ndryshuar. Ajo madje zbuloi se ai nuk i kishte parë “dy episodet e fundit” të sezonit sepse “është e vështirë për të”.

“Por ai ka një bandë grash në familjen e tij, dhe ato patjetër i kanë treguar edhe për veten e tij,” tha ajo. “Pra, duke bërë një hap prapa [and] duke parë se sa shumë po kalonte dhe vuajti… por mënyra se si ai vazhdoi nuk ishte e drejtë. Pra, po… këshillimi funksionon. Unë thjesht do ta shpreh kështu.”

Nga ana tjetër, Jasmine dhe Silas sapo mirëpritën fëmijën e tyre të ri, Silas Cooper Jr.

Në nëntor 2023, Jasmine diskutoi se si ishte filmimi i sezonit 2 të serialit ndërsa ishte shtatzënë pa burrin e saj. “Duke hyrë në këtë sezon në xhirimet e Summer House, e dija se do t'i njoftoja ata, por me të vërtetë doja ta kapërceja atë pengesë nga tremujori i parë në tremujorin e dytë, kështu që sapo të isha në gjendje të qartë dhe ai goditi tremujorin e dytë , Unë i njoftova shokët e mi të aktorit,” tha ajo.

“Mënyra se si do të luajë këtë sezon është me të vërtetë qesharake. Disa njerëz ndoshta dyshuan, por në pjesën më të madhe, nuk mendoj se ata kishin ndonjë ide. Do të jetë argëtuese për shikuesit që ta shikojnë. E di që do të jetë vërtet e veçantë.”

Summer House: Vreshti i Martës vazhdon të dielave në orën 9/8c.