Jasmine Ellis Cooper akuzon Bria Fleming për hipokrizi

Klea

Jasmine Ellis Cooper akuzon Bria Fleming për hipokrizi

Jasmine Ellis Cooper nuk është personi i preferuar i të gjithëve gjatë Shtëpia Verore: Vreshti i Martës Sezoni 2. Episodi i fundit e tregoi atë duke debatuar me partnerin e tij Bria Fleming për të pasur mysafirë në shtëpi – veçanërisht Mariah Torres.

Nëse keni nevojë për një rifreskim, ky i fundit u dëbua nga shtëpia e tyre e përbashkët gjatë sezonit 1 pas një grindjeje fizike me Bria. Tani që ata janë kthyer për një seri tjetër episodesh, Jasmine donte të shihte se si do të ndiheshin shokët e saj të aktorit për ta kthyer atë. Ajo parashtroi gjithashtu idenë që Phil Brooks (burri që përdori tualetin në banjën e Nick Arrington dhe refuzoi ta lante) të kthehej për një ditë.

Gjatë debatit të tyre, Bria tha se nuk ndihej rehat kur Mariah po vinte këmbë në shtëpinë e tyre. Jasmine u hutua nga deklarata e saj dhe filloi të prishej pasi gjërat u përshkallëzuan. Kur ajo u shfaq në Watch What Happens Live të Andy Cohen, nëna e një fëmije ndau mendimet e saj për situatën.

A ishte Bria hipokrite? Jasmine beson kështu…

Mariah nuk ishte e vetmja anëtare e kastit që i bëri njerëzit të ndiheshin rehat vitin e kaluar. Phil, të cilin Bria do të dëshironte ta vizitonte shtëpinë, gjithashtu i bëri Preston Mitchum, Amir Lancaster, Alex Tyree dhe Nick të mos ndiheshin rehat.

Pra, a është ajo hipokrite këtu?

“Absolutisht,” tha Jasmine. “Më duket sikur Phil e ka trazuar tenxheren. Kështu, në fund të ditës, solla një bisedë për mysafirët. Pra, po, ishte hipokrite.”

Në fund të episodit të SHMV të kësaj jave, Jasmine po qante, duke thënë: “…Më duhesha për të gjithë këtë verë. [I] thjesht kishte nevojë për argëtim dhe mbështetje – po kaloj shumë për momentin.”

Gjatë rrëfimeve të saj, ajo u tha producentëve se ndihej e izoluar nga të tjerët në grup, veçanërisht nga shoku i saj më i mirë, Jordan Emanuel. Megjithatë, bazuar në pamjet paraprake për episodet e ardhshme dhe daljet e fundit të vajzave në mbrëmje, duket se të gjitha shkojnë në një vend më të mirë.

Summer House: Vreshti i Martës vazhdon të dielave në orën 9/8c.