Janelle mund ta kthejë Kody-n, por kjo duhet të ndodhë së pari

Klea

Janelle mund ta kthejë Kody-n, por kjo duhet të ndodhë së pari

Saga e Kody BrownMartesat e tij janë zhvilluar me kalimin e viteve Gratë Motra. Fansat shpesh dëshirojnë që të katër bashkëshortet e tij thjesht të zgjoheshin dhe të linin babanë e 18-vjeçëve. Christine Brown ishte e para që doli në rrugë, por jo shumë më vonë, Janelle Brown ndoqi shembullin, duke parë që bari ishte më i gjelbër në anën tjetër.

Sezoni 18 fokusohet në dilemën e brendshme të Janelle për largimin e Kody, i cili është ende i zemëruar për divorcin e tij nga Christine dy vjet pas faktit. Edhe pse Janelle nuk dëshiron të heqë dorë nga një bashkim dy dekadash, ajo e di se gjërat do të duhet të ndryshojnë që një martesë me Kody të funksionojë.

Kody nuk mund të jetë patriark

Frederick M. Brown/Getty Images

Gjatë sezonit 17 të Sister Wives, Kody bëri disa pretendime tronditëse për tre gratë e tij të mbetura. “Unë do të jem përsëri kryefamiljari im,” tha ai, “dhe nuk do të anashkalohem në këtë. Nëse të gjithë janë të gatshëm të përshtaten përsëri me patriarkalitetin…’sepse unë kam luftuar për t’i bërë të gjithë të lumtur. Në atë kohë, Janelle foli në rrëfimin e saj. “Po, nuk e dija se do të regjistrohesha për patriarkatin, por kjo nuk ishte ajo për të cilën ne të gjithë ramë dakord që në fillim,” vuri në dukje ajo.

Me kalimin e viteve, Kody është konsumuar nga ideja për të qenë një udhëheqës i plotfuqishëm (më tingëllon më shumë si një udhëtim ego.) Në një vështrim të fshehtë për episodin e së dielës, përmes People, Janelle komenton, “Ai dëshiron një grua që është e gjitha partneriteti me të dhe jo i pavarur dhe, dhe unë jam i tillë, nuk do të jem kurrë unë. Ai me të vërtetë po mbron patriarkalitetin dhe unë nuk jam ai person.”

Kody ka përmendur më shumë se një herë se ai nuk është një fans i Janelle që nuk ka nevojë për të. Nënës së gjashtë fëmijëve i është dashur të marrë shumë vendime vetë gjatë viteve. Pra, për të pranuar Kody mbrapa, ai do të duhet të pranojë se mënyra e tij e të jetuarit është e gabuar, dhe fansat e dinë se ai kurrë nuk do ta pranojë këtë.

Kody duhet të jetë personi i tij

Ethan Miller/Getty Images

Janelle përmend në rrëfimin e saj të ri se Kody dikur ishte një personazh dinamik që të gjithë tërhiqeshin, por dinamika e tij ka ndryshuar. Nëna e gjashtë fëmijëve tha: “Ndoshta kjo është ajo që ka ndryshuar. Sepse krejt papritur, thjesht nuk funksionon më për mua.”

Në ditët e sotme, patriarku duket se po bën lëvizje me Robyn Brown. Shumë vendime të fundit duket se janë marrë nga gruaja e tij e katërt dhe e preferuar pa respekt për gruan e tij të dytë. Janelle ka luajtur sipas rregullave për vite me rradhë, duke u ankuar, por ajo e di se nuk është trajtuar me drejtësi.

Kody do të duhet të dalë jashtë kontrollit të Robyn dhe të fillojë të marrë vendime që funksionojnë më mirë për të dhe Janelle. Për shembull, kur Janelle bleu RV-në luksoze, ai duhet ta kishte përqafuar aventurën dhe të mbështeste Janelle në vend që të ankohej dhe ta krahasonte atë me shtëpinë e Robyn’s Flagstaff. Kody dikur ishte lloji i djaloshit që ishte gjithmonë i ulur për një kohë të mirë, por ai është larguar shumë nga vetja e tij origjinale.

Kody duhet të tregojë dashurinë e Janelle

GRUAJA MOTRA KODY BROWN
TLC/YouTube

Është e qartë si dita se Janelle ende e do shumë Kody dhe i vlerëson 25 vitet e tyre së bashku. Kur u takuan pas përleshjes së tyre, Kody dhe Janelle pranuan se dikur kishin biseda të mrekullueshme dhe i humbën ato ditë. Janelle ka ende shumë dashuri për Kody-n, por ne nuk e shohim gjithmonë Kody-n duke e kthyer këtë nocion. Edhe pse Kody e përqafoi, gjë që është shumë më tepër sesa merr Meri Brown, duket se nuk mjafton.

Janelle përmendi se i mungon Kody të qenit në shtëpinë e saj dhe në shtratin e saj, megjithatë Kody nuk dukej i ndarë. Ylli i Sister Wives do të duhet të bëjë ndryshime të rëndësishme dhe të fillojë të flejë tek Janelle për të shpëtuar martesën e tij. Por siç e dinë fansat e TLC-së, Kody shpesh bëhet i paqëndrueshëm me bashkëshortet e tij që i ndalojnë nachos dhe mustak, kështu që është e dyshimtë që Janelle mund t’i tërheqë sërish syrin Kody.

Janelle do të duhet të marrë një vendim të vështirë, dhe edhe pse fansat e dinë rezultatin, ndoshta nuk ishte e lehtë për nënën. Janelle e dinte se ajo do të ishte e lidhur me Kody dhe pasuritë e tyre, kështu që largimi do të kërkonte disa planifikime për të siguruar që ajo të mos mbetej pa asgjë.