Sister Wives: One-on-One

Klea

Janelle Brown vuan vërtet keq pas vdekjes tragjike të Garrison dhe reagon ndaj urrejtësve!

Janelle Brown vuan vërtet keq pas vdekjes tragjike të Garrison dhe reagon ndaj urrejtësve!

Janelle Brown ndau mendimet e saj si një nënë e pikëlluar, vetëm disa javë pas djalit të saj, Robert Garrison Brown vdekje tragjike nga vetëvrasja.

“Ka qenë e vështirë për ta bërë trurin tim të funksionojë përsëri siç duhet,” tha “Gratë motra” ka shkruar ylli. “Jam shumë mirënjohës për derdhjen e dashurisë dhe mbështetjen që kam marrë këto tre javët e fundit.”

Janelle Brown dhe Garrison Brown

Janellei cili ndau Garnizoni me ish bashkëshortin shpirtëror, Kody Browntha se ishte “e nderuar” që kishte marrë një lumë mesazhesh inkurajuese mbështetjeje.

“Shumë prej jush keni shkruar për mendimet dhe lutjet tuaja. Faleminderit nga thellësia e zemrës sime”, tha nëna e gjashtë fëmijëve.

Garrison Brown

Janelle gjithashtu përshkroi sesi djali i saj u nderua kohët e fundit nga Njësia e tij e Gardës Kombëtare në një ceremoni festimi të jetës.

“Ai do ta kishte dashur atë,” shkroi ajo. “Shumë [of] ju keni parë tashmë shumë prej tyre në internet, shpesh me komente të çuditshme që i shoqërojnë. Por ky ishte një moment i bukur për ne.”

Janelle Brown

Fotot u zbuluan Janelle dhe e Kodit djali, Hunterpërkrah nënës së tij, në rreshtin e parë. Kodigruaja e tij e mbetur, Robyn Brownish-i i tij, Christine Brown, dhe burri i saj i ri, David Woolley, u ulën gjithashtu në rreshtin e parë. e Kodit ish, Meri Brownishte gjithashtu i pranishëm si disa prej tyre e Kodit 18 fëmijë, bashkëshortët dhe partnerët e tyre.

Garnizoni iu bashkua Gardës Kombëtare në nëntor 2015.

Garrison Brown

Ngjarja emocionale u mbajt në Armory Clark County në Las Vegas, Nevada. Ushtarët nga skuadroni i parë, kalorësia 221 u bashkuan me miqtë dhe familjen për ceremoninë, gjatë së cilës Janelle u prezantua me një varrim ushtarak flamuri amerikan në Garnizonit nder.

Garrison Brown

Robert Garrison Brown u gjet i vdekur të martën, më 5 mars në shtëpinë e tij në Flagstaff, Arizona. Garnizonit vëlla, Gabriel Brownthuhet se gjeti trupin e vëllait të tij dhe policia më vonë përcaktoi se ai kishte vdekur nga një plagë e vetëshkaktuar me armë zjarri.

Garnizoni i dërgoi një mesazh një grupi të lidhur me reality show-n e ish-familjes pluraliste përpara se të merrte jetën e tij, duke shkruar – “Dua të të urrej që ndave kohët e mira. Por nuk mundem. Më mungojnë këto ditë.”

Garrison Brown

Kafe familja u mblodh për ta pushuar katër ditë më vonë.

Janelle festoi Pashkët në Karolinën e Veriut me vajzën e saj, Furça Madison, burri i saj, Caleb, dhe tre nipërit e saj.

“Kam qenë edhe më mirënjohëse për besimin tim këtë vit”, shkroi ajo në Instagram. “Kujtimi i Shpëtimtarit dhe dhurata e Tij e jetës së përjetshme. Ne zgjodhëm plazhin NC sot.”